Više nema dileme! Zukanović ima novi klub

Vratio se u Italiju

Više nema dileme! Zukanović ima novi klub · Zvanično

Reprezentativac BiH Ervin Zukanović vratio se u Seriju A!

Iza Zukanovića je neuspješna epizoda u Saudijskoj Arabiji, gdje se u dresu tamošnjeg Al-Ahlija nije naigrao, a nakon samo šest mjeseci odlučio je da se vrati u Italiju i potpiše za SPAL.

Da će u ovom klubu nastaviti svoju karijeru Zukanović je nagovijestio i jučer na društvenim mrežama, a putem zvanične stranice SPAL je potvrdio kako je sve završeno i da je sa bh. fudbalerom potpisao ugovor do kraja sezone. Navedeno je također i da u ugovoru postoji opcija produženja saradnje na još jednu godinu.

"Dobrodošao, Ervine", poručili su iz SPAL-a svom novom fudbaleru.

Zukanović je želja SPAL-a bio i ranije, a ovaj klub dosad je šesti u Italiji za njega. Ranije je oblačio dresove Genoe, Sampdorije, Chieva, Rome i Atalante.

Potražite više informacija na temu Serie A:

SPAL se, dodajmo i to, trenutno nalazi na 18. mjestu Serije A sa 15 osvojenih bodova.

Top Komentari

GMOkokoshka
Sretno Zuka
4 1
nijepoznat
Sretno
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi