Visoka pobjeda Rusije protiv Kazahstana, Vels stigao do jako važne pobjede

Nekoliko zanimljivih utakmica se igra i danas

Visoka pobjeda Rusije protiv Kazahstana, Vels stigao do jako važne pobjede

S. Pašalić

Reprezentacija Rusije je u svojoj drugoj utakmici u okviru grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. stigla do prve pobjede.

Nakon što su Rusi izgubili u prvom kolu od Belgije na gostovanju sa 3:1, u drugom kolu su stigli do ubjedljive pobjede od 4:0 na gostovanju kod Kazahstana.

Denis Cheryshev je doveo Rusiju u vodstvo u 19. minuti, da bi u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena isti igrač povisio na 2:0.

U 52. minuti Dzyuba je pogodio za 3:0, da bi konačni rezultat postavio igrač Kazahstana Beysebekov koji je postigao autogol.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Reprezentacija Velsa je u grupi E na svom terenu stigla do pobjede protiv repretentacije Slovačke od 1:0 u svojoj prvoj utakmici kvalifikacija.

Jedini gol je postigao Daniel James u 5. minuti za važna tri boda repretentacije Velsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti