33

Komentari (33)

Delegat
Sta bi od onoliko najavljivanih transfera pa u Poljsku u klub za koji je slabo ko cuo a gurali ga trpali svugdje a znalo se da ne moze
Adohordas
Mladi reprezentetivac ,buduci sigurno,extra golam jedan od boljih u ligi ako ne i najbolji,ima jak ugovor,na transfermarkt vrijedi 1 milion €...Eh sad ovi ce ga nasi dati maximum za 500h€ sto je katastrofaaaa velika,treba se sabrati i otjerati obu upeavu prije nego nam nisu prodali i malog Djokana za malu sicu.
Uranija
Eto inače se strani klubovi otimaju za naše igrače... moramo da shvatimo da je naša liga skoro pa posljednja u Europi i shodno toj činjenici klubovi po Europi nisu spremni se razbacivati parama za igrače iz te kukuruz lige. Zamisli kako bi navijaci reagovati da neki klub iz europe “baci” milione za nekog anonimusa iz BH premijer lige...
JJRamzes
Ajjj moze 200k eura i idemo dalje, tipicno nase, bosanski
Husrefbeg22
Ne treba ga pustati ispod 500.000 eura. Kakvi sve lijevi igraci iz Hrvatske uzimaju milione za transfer?
Edin Merlin
Idioti ga prodali za 300.000.!!!
Uranija
@Edin Merlin 500.000 € + 20% od narednog transfera.... sasvim solidno u ovo vrijeme
Manager
prije svega igrači iz Hrvatske nisu stranci u Evropi ..dok iz BiH jesu
Eduard
Egzodus iz napacene lige se nastavlja. Sarajevo jos da proda Fanima i sljedece sezone 6. mjesto bez problema, kao i Zeljo ove godine. Borac se pojacava niko im nije otisao, Velez takodjer, Zrinjski, Široki, a samo Sarajevski velikani prodaju ponajbolje igrace i dovode anonimuse ubjedjivajuci navijace da napadaju evropu sa njima ccc
Ende
Borac je smijesna ekipa koja bez sudija ne bi mogla meda... toliko.
Eduard
Mozemo mi polemisati koliko su slaba ekipa ali je cinjenica da sa ovim odlascima sve ostale ekipe postaju slabije pa ce tako igracki postati slabiji i od Borca.
user1583752673
Vrijedi on puno vise ali eto, sretno Vladane!
Zgembo1990
Kakav Dinamo kakvi bakrači. Poljska je liga 5ice za fudbalere iz BiH. A cijena nemoze biti velika, Sarajevo nije igralo grupnu fazu Evrope niti je jaka liga. Na osnovu čega bi trebali više od 400'000€ uzeti. Nažalost.
Szentharomsvag
Kad se opisuje kvalitet i dostignuća golmana onda se nabroje njegovi clean-sheets, a ne budalaštine da je u Mrkonjiću sjedio na klupi.
GuiliDamou
Tvoja glupost velika je ko Trebevic, svrati u Seher na kafu ako nisi slabić, da dam ti ja svoj veliki glavić…
Szentharomsvag
Reci gad i gdje da mogu izvaditi svoju glavčinu iz tvoje krezube matere i da tebi dam! Jeste navalili ko na soljenje, majku vam talibansku krezavu. Reci!!
Szentharomsvag
Šta je krezava SDA-sirotinjo??? Prpa, a? Yebemliti nanu lojavu talibančiću.
Empirinho
Bravo debili, uzmite 200-300 hiljada eura za ovakvog igrača kojeg ugovor veže do 2024. Bravo, bravo, bravo!
ludilobrale
Nije 20 30 nego 550 plus i 20 ili eventualno 25 od iduce ako se spusti cijena na 500 000 eto to je istina i to je fino. Za tu cijenu doci ce dva igraca posto ce Fanimo vjerovatno ici a Djokamovic ce ostati posto nisu prihvatili 550 od Hanse Roshtok bila je ponuda i Djokanovica Za ulazak u pregovore za Djokanovica cijena je 800 000 a rekli su sto se akademaca tice ilin Vladana ili Pecia eto odluci li su se sa Vladana. Solidna svota bitni je procenat koji nije mali.
Adnan tz
Zamisli snagu pl. Ide u klub za koji 90% nikad culo nije iz viceprvaka Bh. Kao najbolji golman lige
GuiliDamou
Ovaj klub je u poljskoj zavrsio drugi, tako da tu je kraj velikoj tvojoj brizi i tugi…
Manager
Prvak ili viceprvak BiH ,koliko je to zvučno i koliko vrijedi u Evropi ? Molim te ako možeš malo da nam pojasniš ?
Adnan tz
To hoću sa kažem vrijednost pl je 0 i ovo sto je otisao je pokazatelj toga
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Zasluzeno,neka ide mlade igrace moramo slati da steknu bolji kvalitet i za reprezentacije. Ne samo Sarajevo nego svi,politika ce im ubiti zelju za igranjem fudbala u nasoj zemlji. Sretno Kova da ispunis djecacki san i zaigras na Old Traffordu.
Mahatma.Barbie
300-400k eura transfer. Smiješna cifra.
Manager
ma ja ba .. ti tolko za ljetovanje potrošiš jel de .. :)
Mahatma.Barbie
Objavljeno prije par sati na scsport.ba. Trebalo bi da su oni dobro upućeni u transfer. Vladan po transfermarkt-u vrijedi milion eura, i prodaju ga za 2, 5 puta manju cifru. Te pare od Vladan ovog transfera odu na godišnju platu Sušića i Mesanovica.
ludilobrale
Ne odu plate su sve spustene uz dogovor sa igraci a ako osvoje titulu dobit e dobre premije to je pptstrijek da se trude vise mislom da je i to korektno.
Ende
Nije jedan od najboljih, negu daleko najbolji golman ove jadne i korumpirane lige !!!
Neddim1
Kad ste prosle godine osvojili nije vam bila korumpirana heheh
Rigel
Nisu je osvojili nego im je kum vico dodjelio. Isto kao sto su im dodjelili i stadion. Oni su sampioni dodjeljivanja.
2323
I ove godine Kup im udijelio..
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
2323 Veliki pozdrav od najtrofejnijeg kluba u BiH.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti