"Volio bih da me sačekaš, pa da popijemo po čašu vina"

Tomović se dirljivo oprostio od Astorija

"Volio bih da me sačekaš, pa da popijemo po čašu vina"

Edmir Škorić

Srbijanski nogometaš Nenad Tomović oprostio se od preminulog defanzivca Fiorentine Davidea Astorija.

Astori je preminuo u 31. godini u noći sa subote na nedjelju u hotelskoj sobi u Udinama. Ova tragedija potresla je nogometnu javnost, a rijetki su oni koji se nisu na bilo koji način oprostili od reprezentativca Italije.

Srbijanski nogometaš Nemanja Tomović ostavio je dirljivu poruku za Astorija.

"Davide, moj prijatelju, malo toga mogu da kažem. Ti si uistinu bio posebna osoba. Bila mi je čast da igram u tvom društvu. Davide, bio si jedna od najpametnijih osoba koje sam ikad sreo. Samo ću ti reći da ćemo se opet sreti i popiti čašu vina zajedno. Volio bih da me čekaš kad dođe moje vrijeme. Posebno ti. Tvoj prijatelj Nenad", napisao je Tomović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tomović je godinama igrao s Astorijem u Fiorentini, a sada je član Verone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije