Vraća nam se Prva liga: Pet susreta u subotu, tri u nedjelju

Počinje drugi dio

Vraća nam se Prva liga: Pet susreta u subotu, tri u nedjelju

S. Mlaćo

Nakon duge pauze, u danima vikenda nastavlja se Prva liga FBiH.

Prvi dio obilježila je prije svega akcija VAR u kojoj se našlo više sudija i službenih lica iz ovog ranga takmičenja, pa većinu i nećemo gledati u nastavku sezone.

Saznajemo kako su već određena službena lica za 16. kolo, a pet susreta igra se u subotu od 15 sati, dok su tri planirana za nedjelju u istom terminu.

U subotu igraju:

FK Olimpik - NK Slaven

NK Bratstvo - NK Travnik

FK Budućnost - HNK Čapljina

NK Metalleghe - FK Goražde

NK Zvijezda - NK Jedinstvo

Nedjelja:

FK Rudar Kakanj - HNK Orašje

NK GOŠK - FK Radnik

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK TOŠK - FK Igman

Podsjetimo, jesenji prvak je FK Olimpik sa 34 osvojena boda, dok FK Goražde i NK TOŠK imaju po 28. NK GOŠK je četvrti sa 25.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi