Vrančić: Publika je bila naš šesti igrač protiv Slovačke

Bh. košarkašica

Vrančić: Publika je bila naš šesti igrač protiv Slovačke

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u košarci Irena Vrančić zadovoljna je izdanjem svoje ekipe na utakmici sa Slovačkom, u kojoj je naša selekcija slavila sa 79:67.

"Najbolje je kad se pobijedi prva utakmica jer to ekipi daje vjetar u leđa. Protiv Crne Gore očekujemo tešku utakmicu, one imaju mnogo igračica koje igraju u jakim evropskim ligama, čak i u WNBA. Mi smo odnedavno u ovom sastavu, imamo i novog trenera, a one su iskusnije i dugo su zajedno", rekla je naša košarkašica, te dodala:

"Mislim da je publika bila šesti igrač protiv Slovačke. Crnogorke su, koliko znam, uvijek imale dobru posjećenost na svojim utakmicama pa očekujem da tako bude i ovoga puta. Domaći teren je uvijek prednost u ženskoj košarci i mislim da će malo veći pritisak biti na nama, nego na njima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi