Vranješ: Sretan sam zbog prvijenca za Legiju

Povremeni bh. reprezentativac

Vranješ: Sretan sam zbog prvijenca za Legiju

Povremeni bh. reprezentativac Stojan Vranješ jučer je postigao pogodak u pobjedi Legije nad Ruchom (4:1). 

Vezni igrač kluba iz Varšave je svoju odličnu partiju krunisao pogotkom, a u razgovoru za poljsku štampu nije krio sreću zbog prvijenca za Legiju. 

"Nakon poraza u Evropskoj ligi protiv Rucha je dolazila samo pobjeda u obzir. Ja sam vrlo sretan što sam se upisao u strijelce, ali najvažnije je da smo pobijedili. Ispunili smo obećanje navijačima", kazao je Vranješ i dodao:

"Postigli smo gol već u prvoj minuti i to je najbolja moguća stvar u nogometu. Već razmišljamo o narednoj utakmici sa Lechijom, želimo i tu pobijediti."

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Vranješ je prije dolaska u Legiju nastupao upravo za Lechiju. Kako je istakao, emocija neće biti.

"Neću osjećati neko uzbuđenje pred utakmicu. Ja sam sada igrač Legije i sigurno ću dati svoj maksimum da ostvarimo cilj", dodao je na kraju stariji brat Ognjena Vranješa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.