Vrijeme curi, Roma pod hitno mora reagovati, ali nešto se pita i Manolas
Kostas Manolas je u Romu došao iz Olympiakosa 2014. godine i odigrao je preko 150 mečeva za rimski klub

Rimljani mu nude novi ugovor

Vrijeme curi, Roma pod hitno mora reagovati, ali nešto se pita i Manolas

Edmir Škorić

AS Roma želi što prije da riješi situaciju oko grčkog stopera Kostasa Manolasa.

Manolas je i pored lošijih partija Rome u tekućoj sezoni ipak jedan od njenih najboljih igrača, pa ga je to dovelo na metu Manchester Uniteda, ali i Barcelone i Juventusa, koji također želi iz Rima dovesti sjajnog defanzivca.

Međutim, Roma ne želi nikako da izgubi svog ponajboljeg igrača, pa je spremna da Manolasu da pet miliona eura po sezoni.

Trenutno Manolas zarađuje tri miliona eura po sezoni, a Roma ga želi sa dodatnih dva miliona zadržati u svojim redovima, što opet neće biti tako lako i jednostavno.

Ukoliko Manolas pristane na novi ugovor, njegova otkupna klauzula će umjesto 36 iznositi 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njemu prvobitna klauzula traje od 1. jula, pa Roma mora do tada da riješi njegov status. Naravno, nešto se pita i Manolas, ali Roma sada kreće u operaciju njegovog ostanka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Njega, prodajte pod hitno. Taj je najslabija karika u Romi. Glup igrač,a veliki foldžija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi