Vršajević sponzoriše matični klub

Nije zaboravio gdje je sve počelo

Vršajević sponzoriše matični klub

Bivši nogometni reprezentativac BiH Avdija Vršajević ostao je vezan za svoj matični klub NK TOŠK.

Vršajevićeva karijera započela je u timu iz Tešnja za koji je igrao sve do 2004. godine, a ni danas kada nastupa u dalekoj Turskoj ne zaboravlja TOŠK i nerijetko pomaže, kako finansijski, tako i na druge načine.

Ovaj federalni prvoligaš objavio je na društvenim mrežama kako je Vršajević zapravo zlatni spoznor kluba, što je svakako rijedak slučaj u našoj zemlji, a i šire.

"Čovjek koji nikad nije zaboravio gdje je napravio prve korake, podržavao je sve akcije u svom klubu i gradu", naveli su, između ostalog, iz TOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, Vršajević je nakon epizode u TOŠK-u prešao u Željezničar. Kroz karijeru je kasnije oblačio dresove Čelika, Hajduka, Tatran Prešova, Sparte, Kladna, Osmanlispora i na koncu Akhisarspora.

Top Komentari

redbull
Igrac koji je nepravedno ismijavan u nasoj reprezentaciji od strane fudbalskih neznalica, dok je u isto vrijeme bukvalno ginuo za svaku loptu i trcao bi najvise. Sigurno veliki covjek i igrac!
39 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi