Vršajević: Žao mi je što neću igrati, vjerujem u saigrače
Foto: SportSport.ba

Zbog povrede otpao za Belgiju

Vršajević: Žao mi je što neću igrati, vjerujem u saigrače

Jedan od fudbalera na koje selektor BiH Mehmed Baždarević neće moći računati u meču protiv Belgije je Avdija Vršajević. 

Član turskog prvoligaša Osmanlispora je na reprezentativno okupljanje došao s lakšom povredom zgloba, a nakon opterećenja javio se sindrom bolnih prepona i aduktora i do daljnjeg je prinuđen da odmara.

Vršajević ne krije da mu je žao što neće moći pomoći svojoj zemlji u veoma važnoj utakmici u borbi za Mundijal.

"Žao mi je što neću moći pomoći svojim saigračima u ovim važnim utakmicama, ali ja vjerujem u njih i našu pobjedu. Zmajevi, želim vam puno sreće i obradujte ovu prelijepu naciju. Neće me biti na terenu, ali ću biti jedan od najvatrenijih navijača", poručio je Vršajević. 

Osim Vršajevića, zbog povreda za duel sa Belgijom još su otpali Jozo Šimunović, Sanjin Prcić, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Ermin Bičakčić. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo, utakmica između BiH i Belgije igra se danas od 18:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi