Vučić: Dat ćemo maksimum da bodovi ostanu u Bihaću

Duel starih premijerligaša u Bihaću

Vučić: Dat ćemo maksimum da bodovi ostanu u Bihaću

Naredno kolo Prve lige Federacije BiH za fudbalere Jedinstva donosi okršaj sa prvoplasiranom Zvijezdom.

Atmosfera u Jedinstvu je znatno bolja u odnosu na protekli period, pogotovo nakon pobjede nad Slogom i remija sa Metallegheom, pa stoga ne iznenađuje što se u Bihaću nadaju bodovima i protiv lidera.

"U klubu je dosta novih imena, počevši od nas fudbalera pa do samog trenera i stvarno svi dajemo svoj maksimum da se Jedinstvo izbavi iz ove bodovno teške situacije koju smo zatekli po dolasku. Sada nam slijedi duel sa Zvijezdom, o kojoj ne treba trošiti riješiti. Dovoljno je vidjeti da su vodeći, imaju odličan tim, međutim mi ćemo dati 200 odsto svojih mogućnosti kako bi bodovi ostali u Bihaću", kazao je uoči utakmice napadač Jedinstva Dejan Vučić, dodavši:

"Naravno, bit će nam potrebna i podrška navijača kako bismo uspjeli ostvariti što smo zacrtali, ali ne sumnjam u to", riječi su Vučića koji je strijelac za Jedinstvo bio na posljednje dvije utakmice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Šef stručnog štaba Jedinstva protiv Zvijezde će jedino biti lišen usluga golmana Nikole Đurića koji je zadobio povredu.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti