Vukas odabrao Plemiće za Utrecht!

Može li Zrinjski do prolaza dalje?

Vukas odabrao Plemiće za Utrecht!

Samir Mlaćo

U revanš susretu 2. pretkola nogometaši Zrinjskog večeras će na svom stadionu ugostiti Utrecht.

U revanš susretu 2. pretkola nogometaši Zrinjskog večeras će na svom stadionu ugostiti Utrecht.

U prvom meču bilo je 1:1 i sigurno da nas očekuje jako zanimljiv meč.

"Za nas je ovo velika utakmica, protiv velikog protivnika. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali to ne mora ništa značiti, sutrašnjih 90 minuta treba dobro pripremiti. Maksimalno smo oprezni, znamo koliko je Utrecht kvalitetan i ne zanosimo se", izjavio je trener Zrinjskog Hari Vukas na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Vukas je za večerašnji meč uvrstio 19 nogometaša:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Brkić, Soldo, Gojković, Barbarić, Stojkić, Rugašević, Jakovljević, Kadušić, Čurjurić, Čirjak, Šovšić, Pezer, Rustemović, Mandić, Govedarica, Tičinović, Hadžić, Lendrić.

Meč Pod Bijelim brijegom počinje u 19 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LomanaLuaLua
Može l' zrinjski proć' dalje? - Može ku*ac hahahah
6 0
bistrik87
Odgovor : Ne moze, mozda cak i obore vlastiti rekord sto su nabili protiv Partizana, PARTIZANA E MRTVOG, ljudi su ih sad shvatili ozbiljno, srecu ne mogu opet imati onolku, ako padne rani go, bit ce trpanje
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi