Vukašin Petranović: NSBiH je septička jama na budžetu države!

Legendarni golman Rođenih

Vukašin Petranović: NSBiH je septička jama na budžetu države!

Ekipa SportSport.ba portala ovih dana boravi u Hercegovini, tačnije Međugorju i Ljubuškom gdje pripreme za naredni dio prvenstva obavlja jedan dio bh. klubova.

U pauzi između treninga koje pratimo u Međugorju smo naišli na jedno jako poznato lice.

Vukašin Petranović, legendarni golman mostarskog Veleža i golman koji je nekada branio i za bh. nogometnu reprezentaciju u ovom hercegovačkom gradiću obitava već neko vrijeme gdje radi s dva golmanska dragulja iz Međugorja, braćom Bradvica. Oduvijek poznatog kao britkog i oštrog na jeziku te bez ikakvih skrupula, Vukašina smo, pomalo na prepad, uhvatili u jednom telefonskom razgovoru, te ga zamolili za kratko mišljenje o nedavnom izboru Ivayla Peteva za novog selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Gdje mene nađoste" - prvo je bilo što nam je rekao Vukašin na što smo mu odgovorili da smatramo da je on kompetentan za to što ga je vjerovatno malo odobrovoljilo te je kratko i žustro rekao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Naravno da sam kompetentan, a i čovjek sam koji oduvijek kaže sve što misli. Da sam znao na šta će ovaj Nogometni Savez doći, na kakve grane, ne bih ga stvarao. A vjerujte mi, ja sam jedan od onih koji ga je stvarao. Za njih ću samo kratko reći da su septička jama na budžetu države. Hvala vam i doviđenja" - kratko i rezantno je kazao prvi kapetan u povijesti mostarskog Veleža koji nije bio rođeni Mostarac.

Top Komentari

Haroni
To kralju, to legendo. Velež te treba, tivra nam se!
7 1
Dasler
Mogli ste bar ovo malo bolje izrezirati, ovako je preofirno ispalo :) Ali upravu je Vukasin! Treba smijeniti citav savez!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi