Vukmirović: Zrinjski je kvalitetan, ali uz malo sportske sreće vjerujem u prolaz

Fudbaler Tuzla Cityja za SportSport.ba

Vukmirović: Zrinjski je kvalitetan, ali uz malo sportske sreće vjerujem u prolaz

E. Dindić

U srijedu su na rasporedu utakmice šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine. Sigurno jedan od najzanimljivijih susreta odigraće se na Tušnju gdje se sastaju ekipe Tuzla Cityja i aktualnog prvaka države ekipe Zrinjskog iz Mostara. Duel bez obzira što su gosti iz Mostara favoriti u ovom susretu, domaći sastav neće unaprijed se predati. 

Jedan od najboljih fudbalera Tuzla City Stefan Vukmirović za SportSport.ba podijelio je očekivanja od ovog susreta.

"Pa šta da vam kažem o ekipi Zrinjskog sve se već zna. Očekuje nas jedna jako teška utakmica, dobili smo jednu od najboljih ekipa u prvenstvu. Kada smo sa njima igrali u prvenstvu, poraženi smo ali napustila nas je i sportska sreća. Promašili smo dosta šansi, ja se iskreno nadam da će ovaj put sreća biti na našoj strani, te da ćemo proći u idući krug. Međutim moram da podcrtam da će biti jako teško, te ovaj put pozivam sve ljubitelje fudbala da dođu u srijedu na Tušanj i daju nam podršku te budu naš dodatni vjetar sa tribina u ovom susretu", završio je Vukmirović.

Podsjetimo utakmica između Tuzla Cityja i Zrinjskog na rasporedu je u srijedu sa početkom u 16:30h.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi