Walter Mazzarri novi trener Torina

Naslijedio Sinišu Mihajlovića

Walter Mazzarri novi trener Torina

Italijanski stručnjak Walter Mazzarri novi je trener Torina, saopštio je danas italijanski klub. 

Mazzari se i sinoć povezivao sa klupom Torina nakon što se pojavila informacija da je Siniša Mihajlović dobio otkaz poslije poraza od Juventusa u četvrtfinalu Kupa Italije, a sada je ova informacija i potvrđena.

"Fudbalski klub Torino saopštava da je novi trener prvog tima Walter Mazzarri. Novi trener, kojem je predsjednik Urbano Cairo poželio dobrodošlicu i sreću u radu, će voditi današnji trening iza zatvorenih vrata", navodi se u saopštenju Torina.

Podsjetimo, Mazzarri je tokom karijere između ostalog bio trener Sampdorije, Napolija, Intera, a posljednji angažman imao je na klupi Watforda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino se trenutno nalazi na 10. poziciji u Seriji A sa 25 osvojenih bodova nakon 19 odigranih kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi