"On je lažljivac, misli da može osvojiti Ligu prvaka, a ne zna ni upaliti kompjuter i poslati mail"

Žestoke optužbe

"On je lažljivac, misli da može osvojiti Ligu prvaka, a ne zna ni upaliti kompjuter i poslati mail"

Admin Čaušević

Nastavljaju se optužbe u klubu koji je nekim čudom uspio osigurati opstanak u društvu najboljih.

Walter Sabatini je zimus stigao u Salernitanu koja se nekako uspjela izvući iz nemoguće situacije i ostati u Seriji A.

Nakon završene sezone Sabatini je dobio otkaz na poziciji sportskog direktora, a sada ga je i žestoko optužio predsjednik Danilo Iervolino.

"Sabatini misli da sve može praviti glupim, ali onaj koji griješi je upravo on. Misli da je najpametniji, ali je obični ljažljivac", rakao je Iervolino.

Do svađe je došlo što se Sabatini i Iervolino nisu slagali oko plaćanja komisije menadžerima s kojim dosadašnji sportski direktor ima itekako dobru saradnju.

"Nikad se neću pokoriti tom sistiemu. Ako igrač primi dobru ponudu drugog kluba slobodan je da ide. Sabatini misli da može osvojiti Ligu prvaka, ali vidjet ćemo gdje će otići. Ne zna ni upaliti kompjuter i poslati mail..."

Nekoliko sati kasnije stigao je i odgovor Sabatinija koji je kazao da će tužiti Iervolina što je nekako i logičan potez nakon teških optužbi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nije mi to govorio kad me plačeći molio da ih spasim. Ja sam u fudbalu 30 godina, a on 30 dana. Ako ne želi da plaća komisije neka ne plaća, ali ako me nazvao lopovom onda će morati na sud jer imam dobre advokate", kazao je Sabatini.

Svojim dolaskom u klub Sabatini je angažovao nekoliko odličnih pojačanja koja su na kraju i spasila Salernitanu, prije svih se sada tu izdvaja brazilski veznjak Ederson.

Top Komentari

user1613662710
Sabatini ih i spasio a on mu tako vraca
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije