Ne pomaže više ni De Gea: Manchester United gubi

King za 1:0

Ne pomaže više ni De Gea: Manchester United gubi

E. Škorić
Teme:

Nogometaši Manchester Uniteda gube od Watforda s 1:0.

United je u rezultatskoj krizi, ne igra dobro s obzirom na igrački kadar, a Ole Gunnar Solskjaer je pod sve većim pritiskom.

Na gostovanju kod Watforda dva je puta Sarr u 11. minuti izvodio penal (VAR ga ponovio op.a), ali oba puta De Gea je odbranio.

No, evidentno je da United danas ne stoji najbolje, da je Watford opasniji, pa je domaći tim poveo u 28. minuti. Joshua King je pogodio za 1:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Možda bi već danas eventualnim porazom Solskjaer dobio otkaz, no to će ipak odlučiti uprava kluba, koja je do sada davala podršku Norvežaninu unatoč raznim katastrofama.

Gol Kinga možete pogledati OVDJE.

Top Komentari

King_Kenny
...evo ga jos jedan,2:0 vec...zao mi je ovog Manchester Uniteda,ipak su oni poslije Liverpoola najveci klub u Engleskoj,imaju i trofeje i historiju i tradiciju za razliku od plasticara kao sto su City i Chelsea od kojih je do juce Sunderland bio trofejniji klub.
2 1
Eno30
Odvede Solsker United u totalno rasulo pa zaista ne mogu da vjerujem da ovi vlasnici i dalje drze tog Soslekra
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi