Wolverhamptonu stiže pojačanje iz Milana

Ponuda prihvaćena

Wolverhamptonu stiže pojačanje iz Milana

Novi engleski premierligaš Wolverhampton prilično je aktivan na fudbalskoj pijaci.

Vukovi namjeravaju u narednoj sezoni igrati važnu ulogu u Premier ligi i intenzivno rade na jačanju igračkog kadra, a nakon što je u klub stigao Patrick Cutrone, dogovoren je još jedan transfer.

Informacije s Otoka govore kako će se Wolverhamptonu priključiti i 22-godišnji Franck Kessie na kojeg novi trener Milana ne računa, a s druge strane je fudbaler iz Obale Slonovače objeručke prihvatio mogućnost da zaigra u Premier ligi.

Da je Kessie pred transferom potvrdio je i eminentni italijanski novinar Alfredo Pedula, prema čijim je navodima Milan prihvatio ponudu tešku 25 miliona eura, a do zaključenja posla preostalo je još samo da ovaj vezista dogovori lične uslove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U prethodnoj sezoni Kessie je za Milan odigrao 34 utakmice u prvenstvu i pritom je postigao sedam pogodaka uz tri asistencije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi