Bandiću derbi na Koševu, Bilbiji pripao duel u između GOŠK-a i Željezničara

Službena lica za utakmice 29. kola WWin lige

Bandiću derbi na Koševu, Bilbiji pripao duel u između GOŠK-a i Željezničara

Haris Zilić

Za vikend nas očekuju mečevi 29. kola WWin lige i lagano fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini ulazi u sami finiš. Timovi imaju jako zgusnut raspored u posljednjim kolima prvenstva.

Dosta je borbe za opstanak, ali u vrhu tabele stvari još nisu kristalno jasne kako u borbi za titulu, tako i u borbi za Evropu.

Naredno 29. kolo donosi dva meča u subotu, tri duela u nedjelju, dok je jedan meč na rasporedu u ponedjeljak.

NFSBiH odredio je i službena lica za mečeve 29. kola WWin lige.

U nedjelju će na stadionu "Asim Ferhatović Hase" derbi kola odigrati Sarajevo i Velež, to će biti jako bitna utakmica u borbi za evropska takmičenja. Meč počinje u nedjelju 28. aprila u 20:45, a sudit će Antoni Bandić iz Gruda.

U subotu program od 13:30 otvaraju u Modriči Sloga Meridian i Zvijezda 09, a taj susret sudit će Josip Martinović iz Čapljine.

Oglasi

U nedjelju od 17 sati zanimljiv susret će odigrati Posušje i Zrinjski, a u ovom hercegovačkom duelu glavni arbitar će biti najbolji bh. sudija, Irfan Peljto iz Sarajeva.

U nedjelju od 13 sati Široki Brijeg će u Čitluku ugostiti lidera na tabeli ekipu Borca, a pravu će dijeliti arbitar iz Gradiške, Dragan Kešić.

Veoma bitnu utakmicu u brobi za opstanak u subotu 27. aprila od 16 sati u Gabeli igraju GOŠK i Željezničar, a veoma zahtjevan zadatk u toj utakmici pripao je sudiji iz Prijedora, Luki Bilbiji.

Konačno, 29. kolo WWin lige se zatvara u ponedjeljak kada će na Tušnju od 16:30 svoj meč odigrati Tuzla City i Igman Konic, još jedna jako bitna utakmica u borbi za opstanak. Meč na Tušnju sudit će Admir Musić iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dodajmo na kraju da će svi mečevi 29. kola WWin lige biti u direktnim TV prijenosima.

Kompletna službena lica za utakmice 29. kola pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Borac standardno vodi svog sudiju u goste lagano..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi