Xavi otpisao pet fudbalera prije priprema u SAD-u
FOTO: EPA

Promjene u Barceloni

Xavi otpisao pet fudbalera prije priprema u SAD-u

Haris Zilić

Barcelonu čeka dosta promjena u novoj sezoni.

To je jasno prije priprema u SAD-u koje će obaviti katalonski tim kao završni dio pred novu sezonu.

Xavi je otpisao pet fudbalera i oni mogu u potragu za novim klubom.

Španski stručnjak na računa na ove fudbalere: Riqui Puiq, Rey Manaj, Samuel Umtiti, Mingueza i Neto, prenosi Mundo Deportivo.

Puiq i Manaj bi mogli vrlo brzo pronaći angažman jer su interes pokazali Cadiz, Almeria i Getafe, Mingueza je navodno na radaru Boaviste i Granade, Neto bi mogao u MLS, dok je Samuel Umtiti još pod upitnikom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuz je dobio povratak u Ligue 1, u svojim redovima htjeli su ga Marseille i Lyon, a sada se navodno u utrku uključila i Borussia Dortmund.

Što se tiče novih pojačanja, Xavi će sigurno gledati da tim pojača s anekim fudbalerom koliko to finasijska konstrukcija bude dozvoljavala.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Bajram šerif mubarek olsun,živi i zdravi mi bili.Voli vas vaš Kličko
9 0
Krivaja Zavidovići
Pjana je, kako stvari stoje, za sad u ekipi...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi