Bijesni Xavi je urlao na sudije - Otkrivena svaka riječ Španca zbog kojih je dobio crveni karton

Evo šta je rekao trener Barcelone

Bijesni Xavi je urlao na sudije - Otkrivena svaka riječ Španca zbog kojih je dobio crveni karton

Esmer Oštraković

Fudbaleri Barcelone poraženi su na domaćem terenu u okviru Lige prvaka od PSG-a, a konačan rezultat na toj utakmici bio je 4:1 u korist ekipe iz Francuske.

Nakon što je PSG poražen u prvoj utakmici koja je odigrana u Francuskoj dosta bolje su odigrali revanš susret, te su na kraju ostvarili pobjedu i prolaz u polufinale Lige prvaka.

Utakmicu je uveliko prelomio crveni karton koji je dobio Ronald Araujo, te barcelona nije mogla izdržati sa deset igrača i na kraju su poraženi sa čak 4:1.

Trener Barcelone Xavi Hernandez koji će napustiti Barcelonu na kraju sezone bio je jako ljut na sudije i na suđenje, te je dobio crveni karton sredinom drugog poluvremena.

Svi su nagađali šta je to Xavi rekao sudiji pa je dobio crveni karton, a sada je otkriveno šta je tačno Španac rekao.

Oglasi

Nakon jednog starta nad njegovim igračem Xavi je tražio žuti karton za igrača PSG-a, evo šta je rekao trener Barcelone.

"Kur**n sine. Ne zaje**vaj se sa mnom. Kur**n sine. Hajde, hajde daj mu karton. Kur**n sine.

Četvrti, šta radite to. Ovo je je**no sjajno. Kur**ni sinovi", urlao je bijesni Xavi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Na kraju je Barcelona poražena na ovom susretu, te je ekipa PSG-a prošla u polufinale Lige prvaka i tamo će igrati protiv Borussije Dortmund.

Ukoliko PSG uspije ostvariti pobjedu i prolaz u finale Lige prvaka tamo će igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem igraju Real Madrid i Bayern iz Minhena.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realno01
Inače Xavi je lik koji do sada nije izgubio a da nije komentarisao sudije.To je lik kome je ostalo od igračkih dana da stalno vrši pritisak na sudije i komentariše.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi