U Madridu javno ismijavaju Xavija - Scena u emisiji je otišla predaleko

Bizarno

U Madridu javno ismijavaju Xavija - Scena u emisiji je otišla predaleko

Midhat Šljivak

Trener Barcelone Xavi Hernandez postao je predmet ismijavanja u Madridu. Desilo se to u poznatoj emisiji El Chiringuito gdje su iskoristili umjetnu inteligenciju da 'razgovaraju' s Xavijem

Barceloni ne ide baš najbolje u posljednje vrijeme. Xavi Hernandez je pod velikim pritiskom, a u rivalskom Madridu sve prate s osmijehom na licu.

Trener Barce u glavnom gradu Španije je postao predmet ismijavanja. U emisiji El Chiringuito napravljen je lažni intervju koji je poprilično uvrjedljiv prema treneru katalonskog tima.

Glavni ljudi El Chiringuita odlučili su da pomoću umjetne inteligencije odrade 'intervju' s Xavijem. Postavljali su mu brojna uvrjedljiva pitanja, među kojima je bilo i ono da li bi volio biti vrtlar.

Madridski novinari koji vode ovaj show smijali su se na video i ismijavali su legendarnog fudbalera i pokazali su veliku neprofesionalnost.

Oglasi

Ove scene su zaista bizarne i nevjerovatne. Definitivno je pravo ponižavanje legendarnog fudbalera.

Xavi traži podršku svih

Xavi Hernandez zatražio je javno podršku od kluba, navijača i igrača nakon teškog perioda kroz koji je klub prošao. On je uvjeren da može promijeniti sezonu i da klub može doći do trofeja.

"Uvjeren sam da će tim napredovati. Vjerujte mi na riječ. Smatram da sam sposoban okrenuti situaciju u našu korist. Znam da imam podršku Deca i Joana Laporte", poručio je Xavi.

Ima 43-godišnjak podršku i igrača. Oni ne žele da mijenjaju trenera i uvjereni su da je on pravi čovjek za klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada je najmanja podrška kod navijača. Za mnoge od njih Xavi nije dovoljno kvalitetan trener za vođenje kluba i rado bi mu vidjeli leđa.

Sada slijedi veoma bitan period za katalonski klub. Neuspjeh u narednim akcijama definitivno bi Xavija doveo u neugodnu situaciju i mogao bi dobiti otkaz.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
MadrIdioti
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi