10

Komentari (10)

doledolovski
Čitam španske portale i gdje ironicno govore o ovoj utakmicu,zbog izjava iz Barcinog tabora,pa su stavili jedan naslov Real kad dobije gubitnik,Barca kad gubi dobitnik,to je standarna retorika Xavia dok je jos igrac bio,real ih dobije 3:1 na camp nou kaze on mi smo bili bolji...
Benz
Ponosili se ovako sledecih 10 godina ..LP
ubnt
Pa Barsa je stizala rezultat dva puta . Logicno je da pritisnu i igraju rizicno . Da je Barsa povela bila bi kontra situacija . Real imao rezultat i igrao koliko mu je trebalo . Znali su da pored mrtvog Pikea , Busketsa , Albe i Alvesa mora doci sansa za gol . Mada , razumijem ovu pricu . Jbga , nekako se mora opravdati poraz .
emanuelmacron
e upravu jje svako ko misli da je debilizam,ako velica poraze i jos tome se divi. Posjec
Śmeker007
Barca je dotakla dno iskreno, imaju neke dobre igrace, al sumnjam da ce ovo biti opet top ekipa.. Real ako se uozbilji na ljeto, onda ce kupiti 2-3 vrhunska igraca i to i bi..
denimen9
Pa to je taj luzerski mentalitet. Kada toliko gubiš da si ponosan na to.
Icardi072
Firaune samo se ti tjesi, da ste bili bolji
Mele
Ne navijam ni za jedne, ali realno, bio je Real bolji, Benzema i Junior imali bruku sansi. moglo je lako biti 5 ili 6 komada.
donn
I onaj mali rodrygo je imao sansu u 120 minuti
ubnt2
Ja glupih komentara mati draga...Pa imao je i drug Fati u 120 minuti i Fati veliku šansu, onaj Abdesamed mali (Abde) imao u 109 minuti nevjerovatnu šansu djelić pored gola, pa Dembele u 102 minutu kad je Kurtoa jedva skino u korner, zatim onaj panj Buskec nešto dobro imao, pa opet izvadi Kurtoa...samo u produžetcima.Znači da je i Barca imala šanse da pobijedi a kamoli da izjednači.P.s ne gledaju se samo šanse jednog tima već sve se sabere i gleda se koje šta je.Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.