Za Šabanadžovića stiglo nekoliko ponuda, AEK već donio odluku

Trenerova riječ presudila

Za Šabanadžovića stiglo nekoliko ponuda, AEK već donio odluku

A. Čaušević

Anel Šabanadžović se ovog ljeta priključio AEK-u nakon što je zimus i zvanično postao član kluba iz Atine. 

Šabanadžović je od početka priprema radio odlično, međutim zbog jake konkurencije ostanak ovog talentovanog veznjaka u AEK-u je bio pod znakom budućnosti.

Kako piše grčka Gazzetta za Šabandžovića je stiglo nekoliko ponuda kako iz Grčke, tako i inostranstva, ali iste su odbijene.

Klubovi su Šabanadžovića željeli dovesti na posudbu, ali je trener Miguel Cardoso poručio da računa na mladog bh. reprezentativca te sugestirao da ne odlazi iz ekipe.

Potražite više informacija na temu Super League:

Portugalski stručnjak je odlučio da bivši fudbaler Željezničara ostane u timu te nastavi trenirati kako bi se dodatno adaptirao na stil igre i što prije bio u konkurenciji za prvi tim.

Inače, Šabanadžović je prije nekoliko dana uredno dobio poziv selektora U21 reprezentacije Vinka Marinovića za susrete protiv Belgije 10. septembra.

Promo

Top Komentari

Fcs
Na šta će se on adaptirati, kloc. Ima samo prezime.
6 1
kenan225
cuj uredno dobio poziv hahahha
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi