80

Komentari (80)

ELmo Nihad Okanovic
POSTO NASI NISTA NE RADE , PREDLAZEM DA POSALJETE EMAIL UEFI. JA SAM GA POSLAO SA SLIKAMA I ZNACENJEM I NAKON OBJASNJENJA POSTAVIO PITANJE. WHY IS THIS GUY WEARING SHIRTS AND ARMBANDS TO NO RACISM? AND THIS IS MORE THEN RACISM; IT IS DISRESPECTING DEAD AND FAMILIES KILLED BY CHETNICKS MOST OF THEM DID A BIG INHUMANE KILLINGS OF CATHOLIC INHABITANTS, INCLUDING CHILDREN OF 1 YEAR OLD TO 90 YEARS OLD MAN AND WOMAN. ALSO RESPONSIBLE FOR RAPINGS AND DESTROYING NATIONAL CULTURE BY BURNING AND BOMBING THE SAME. SOMEONE NEEDS TO REACT BECAUSE THIS CAN BRING HUGE PROBLEMS TO OUR STILL UNSTABLE REGION. PLEASE RESPOND TO THIS. SINCERELY....M.D.
Emir
Ne mrzi on BHF yek tako nego mu vokri sto ih njrgovi nisu zavrsili po Omarskoj, Manjaci, Trnopolju, Kuli itd.
Emir
Iako je Momcilo Djujic bio ok lik bio je i pop prije rata ipak Vranjesa treba istjerati iz repke jer je okorijeli cetalj i mislim da bi mu tetovaza vovjode Pavla Djurisica bolje stajala.
MirzaBarucic
Jb'o ti on mamu djikansku.
Breka
Pašiću majmune! Ne huškaj više nacionaliste i ne unosi nered u reprezentaciju,sada kada napokon svi ginu i bore se za nacionalni grb! (vranješ više nego svi ostali!!!) Jebala ti tetovaža mater! Što ne pišeš o duelima koje je dobio u NAJDRAŽEM DRESU!!!
Raikkonen
keru balavi ne psuj
Raikkonen
KIKSER. Kiksnem ti najrođenije i de mi reci gdje si na a.polju da ti dođem oko da ti izvadim 3bem li ti pleme.
MirzaBarucic
Nije na Alipasinom jarane, bezveze pali ljude. Skutorcina obicna negdje iz srednje Bosne. Dugo ga pratim na Klixu, vazda isti fazon fura. Ogranicen k'o Biblija.
Raikkonen
Ne znam odakle je ali bi ga volio razguliti ko pi*ku. Jarene veze nemam sa klixom jer vremena nemam da pratim ali sam ovog dronjka " kikser" upratio i njegove komentare pa spominje nešto a.polje pa rekoh ako je tu da mu bulju razvalim
@rm1n
A svaku utakmicu slusa "Jedna si jedina"... Koja ironija
Adnan tz
da so zlatan ja te vise ne bi zvao .svakako si puska de god odes
Zoilomas
Vadite ovog cetnika iz fudbala, reprezentacije, i media!! Fuj !!
Zoilomas
Kako ga dres BiH ne pece ko Dodika to se pitam samo, totalna sramota od covjeka.
Semberija
KIKSERU mi cemo ti svi sa ovog portala jebat imater i sestru netreba ti Vranjes
Raikkonen
Gvardiola
Odavno nisam bio zadovoljniji reprezentacijom i sve zasluge idu robertu, ali ako ovog dečka opet pozove, treba dati otkaz i robertu a naravno i ovom četnik-čeljadetu. Nevjerovatan propuh ima u vugla, u pm
karlhajncbrazzzo
Ogi prepravi ga u nekog hipstera.
bosanac
vranjes cetnik,igra ko cetnik...
Mr.Balboa
Kunem se Bogom Velikim da sam na mjestu Dzeke ili Pjanica,samo bih rekao selektoru na najljepsi nacin,da ako ce zvati ovog cetnika prokletog,mi igrati necemo vise za reprezentaciju,jer ovo je vise preslo sce granice!Nista ne ide na adresu Dzeke il nekog drugog,naprotiv zato sto je Edin to sto je ima itekako pravo da kaze Prosineckom sve a pogotovo ovo sranje koje pravi ovaj cetnik I provocira nas Bosance!Glumi mangupa a nezna da je previse mali!!!
Romario 77
Slazem se skrenuo je njemu paznju legenda Vedo ali ga igorisao zajedno s nama i rekao da ga taj momak ne zanima. Misli da ce nas kapiten to fino rijesiti sa Žutim. Ognjenov sat je otkucao.
Harisss
Ako je, ponavljam ako je tacno onda nema tu sta raspravljati. Preko toga se nemoze preci makar se radilo i o Dzeki kojeg cijenim i volim do neba. Povledajte u Srbiji npr. Za kk Crvena Zvezda su igrali dva pristojna momka, Kikanovic i Omic pa su vecina zvezdinih navijaca rekli da ih ne zele. Samo zato sto su to za njih balije. Pa zar mi trebamo da trpimo ovo. I jos jednom ako je ovo laz , izvinjavam se i povlacim sve sto sam napisao.
pogba69
Kikanović je dobio aplauze u zadnjoj utakmici C. Zvezda - Monako u Beogradu
bebi
omic je jedna picka prodana koja se klanjala tim navijacima objasnjavajuci da nije bosanac nego slovenac jebem mu mater ! Inace iz okoline tuzle pizda jedna zasluzio je da ga tako vrijedaju
Kiss
komentar je suviše
Plavi orkestar
Napisah ja nedavno da se ovoj funjari moraju zatvoriti reprezentativna vrata.Vuk dlaku mjenja a cud nikada.Neka mu ovi iz saveza pošalju gusle kao oproštajni poklon i nek gusla jer ovakav primitivac i nije ni za šta drugog.
infinity2612
KiKser majku ti hebem cetnicku
MirzaBarucic
Ti si mentalni bolesnik, idiot. Životno neuspješna, isfrustrirana osoba pod lažnim korisničkim imenom.
Raikkonen
nino
To ti je kad uzrastes u genocidno tvorenjo mesto kao sto je RS, kad su te roditelji odgajali da je genocidno tvorenje OK, kad su ti prijatelji u svakom gradu oni sto podrzavaju genocidni cetnici, onda sta ces drugacije nego da obozavas genocidnog vojvodu? I to je sve njegovo prave, jer je slobodan covjek. A to sto nije njegovo pravo, je da igra za BIH. NIKAD VISE za domovinu. Nek se druzi sa Milicic-em i nek zajedno se napiju uz svoje tatovaze. To je jednostavno sramota od covjeka, sve talenat u propast zbog sejlackog mentaliteta.
Salidzan
Dodikov pijun,četničko smeće.....
AMKO
Molim sve normalne i strucne i duzne ljude da se ovaj sto izrazuje kao Cetnik da vise se ne zove u Reprezentaciju on se dici sa nekima propalim idolima koji su oni i njihovi idoli klali i ubijali neduzne ljude i cinilili Genocid u Bih i u komsiluku oni moraju odgovarati na sudu za losa djela.
mirsocomaga
ma tjerajte govno iz reprezentacije u nije neki igrac
Brcak
Ko god ne postuje drzavu.Van ...Da je Mesi Avlija
19211921
ja sam ga i branio ali jebi ga momak vise, nema se tu vise sta reci. sve je samo receno
king11
jednostavno ga uklonit iz repke i završena priča, ko da nije ni postojao
damir1122
Tebe treba istjerati iz Repke druze jer je ne postujes.Isti si Dodik ovaj laje na BiH a zivite od ove drzave,sto priznaje primanja?A ti igras za repku i to radis.Odstraniti iz repke
karlhajncbrazzzo
Haha, baš mi je drago. Kada ja napišem za nekog da je Bošnjak, na zadnje noge se dižete, kao on je Bosanac. Eto vam četnika onda, ako se stidite Bošnjaka.
dadopd
Ja mislim sto je igrao igrao sad kad se vrati Kolasinac bit ce ok.
gumenakita
Koji idiot,jos sam ga branio ali sad mu hebem mamu.Kojim sranjima se ljudi bave,nevjerovatno.Treba ga odmah izbaciti iz reprezentacije,igrao je za BiH da bi se bolje prodavao a u srbiji nije imao mjesta.
protiv modernog fudbala
a vi ga i dalje mu dajte podrsku..pa u nasoj ligi ima igraca bolje od njega, todorovic je doktor za njega..
arsenalbih
TREBA TO GLEDATI SA DRUGE ,POZITIVNE STRANE..VIDITE ,NA PRIMJER, BOSNA JE TOLIKO JAKA DA JE I CETNIKE NATJERALA DA IGRAJU ZA NJU.TREBA SAD BITI PAMETAN PA MU DATI KAPITENSKU TRAKU I RECI MU IGRAJ VOJVODO ZA BOSNU MAMU TI JEBEM
Emir
Jos mu skandirati Vranjese Vojvodo Bosna je uz tebe...
bebi
Problem u glavi strasan kakav lik nevjerovatno ... Prije nekoliko godina sjecam se cure koja je pricala da ga upoznala po gradu je salijetao da bi kasnije rekao kako je glupa balinkura - naravno nisam joj vjerova ali ocigledno nije lagala .. svasta
K79
sve ovo što radi , neko ga dobro savjetuje iz RSa ustvari on se trudi svim silama da ga izbace iz reprezentacije kako bi dodik kasnije mogao reći da srbi ne trebaju igrati za BiH kako stalno i govori, sve ima političku pozadinu !
epa
Cetnicki vojvoda ispod dresa BiH super to samo u nas moze
epa
Suepr cetnicki vojskovodja nosi dres BiH ma odlicno....
Chupy
Ja mislim da ovaj momak ima ogroman problem u glavi. Ustvari problem je nastao u njegovom odgoju. Mislim da su krivi roditelji, jer iz kuce se sve zapakuje pa se poslije otpakuje. Ovo sto on radi sa sobom, njegovo ponasanje, odvest ce ga u propast.
Tarik
Prije par dana sam napisao komentar i dotičnog uporedio sa golmanom Supićem i njegovim čestitkama "đeneralu", a 29 čitalaca je moj komentar ocjenilo kao negativan. Hvala Vam, bili ste u pravu! Ovaj je gori...
Medo-Brundo
a ko je ovaj balavac?
Prle
Ovo je isto ko da je igrac Izraela istetovirao tetovazu Hitlera ili nekog njegovog generala... katastrofa. Noga odmah.
casimiro
Jedino Dzeko moze reagovati!!!Kolašinca nema da ih postrojava,ovo veze sa mozgom nema!Jebem mu sestru u supak!Iste sekunde bi ga najurio jebem mu djecu.
KIKSER
da džeki smetaju srbi nebi oženio srpsku polovnjaču
MirzaBarucic
Mamu jb'o raspalu, oznacen kao jedan od najvecih promasaja u historiji Anderlehta, ne voli ga ni trener ni navijaci, pa ne znam sta se koji qratz uzdigao. Imati ovakvu bezobraznu, podrugljivu, drskost, doci s ovom istetoviranom spodobom ... koje, sljedeci put gdje god da se pojavi na okupljanju bh. repke, trebalo bi mu kompletnu ruku izvaliti.
pogba69
Koga boli kurac šta lik tetovira, gine za dres i reprezentaciju daleko više od nekih koji nemaju tetovaže, meni je to bitno a ako hoće nek sebi istetovira kitu na čelo
MirzaBarucic
Ti si onda GLUPLJI od njega. Osoba koja tetovira lik cetnickog vojvode cije su horde pobile na hiljade Bosnjaka u istocnoj Bosni i Hercegovini, tebi nije trn u oku? Ti si bolestan.
arbajram
BH Fanaticosi su 100% u pravu. Ovo vnogo treba otjerati u pm ...
MirzaBarucic
Ja kad sam ovo govorio, svi su me ovdje pljuvali. Ne valjamo vam mi iz BHF a stitite ovo cetnicko kopile. Sad uzivajte u njemu.
Edin Merlin
To je jedini nacin da privuce paznju javnosti,jer fudbalskim umjecem nikad nije ni mogao ! A vi ste jos gori jer mu ustupate medijski prostor !
KIKSER
Ogi legendo ne mogu ti miševi ništa samo naprijed voli te Alipašino brate....
MirzaBarucic
Ti si totalni glupson. Mada, veci su glupsoni ovi iz redakcije SportSport.ba sto jednoj gnjidi kao sto si ti dozvoljavaju pristup ovom portalu. Najbem ti se majke djikanske.
konjnakvadrat
haj ti momcino otrci 2 kruga oko Alipasinog i napij se hladne vode
ArminA
Doslovno ,jebe nam mater a mi mu plescemo zbog istog ...
MirzaBarucic
Kome? Nama iz BHF NE! Nama "baustelcima". Eto vam ga, aplaudirajte govnetu jos malo.
Zoilomas
Ovo treba pokazati EUFA’i, kakav RESPECT kakva govna, oni ce mu glavu otkinuti kaznom, morat ce laserski je skidati da bi opet zaigro futbal. Ogi gade cetnicki!
vanja8
Zaista ne znam sta je u glavi tog momka,jednostavno vjerujem da ni strucna lica po tom pitanju ne bi mogla dati odgovor,strašno...
KIKSER
Ogi legendo ne mogu ti miševi ništa samo naprijed voli te Alipašino brate....
KIKSER
i naše dede su bili hrvatsko cvijeće i ponosno nosile slovo U na fesovima
gumenakita
tebi pedofilu smrdljivi hebem mamu
damir bosnjak
culi ovog kiksera..hahahaha..jebem li ti dijete u utrobi retardirano...
MirzaBarucic
Moj dedo je tvog spalio u Blajburgu.
Antisha
Ti si jedan obican i munjen idiot. Tebe treba spalit kretencino!
Seher Rajvosa
Jebote on kretenu
Keno
Ovaj mali vranjes vuce teske komplekse covjece
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.