Za vrijeme baraža za EURO Hrvatska i još tri jake evropske selekcije će igrati mini turnir

Već su se plasirali na Evropsko prvenstvo

Za vrijeme baraža za EURO Hrvatska i još tri jake evropske selekcije će igrati mini turnir

A. Čaušević

Posljednji učesnici Evropskog prvenstva će biti poznati krajem marta kada pobjednici grupa iz Lige nacija igraju baraž. 

Istovremeno s baražom u Kataru će četiri evropske selekcije koje su već izborile plasman na EURO igrati mini turnir u sklopu priprema.

Turnir će biti održan u Dohi od 26. do 30 marta, a nastupit će selekcije koje će igrati važnu ulogu na EP - Portugal, Hrvatska, Belgija i Švicarska.

Takmičenje će biti otvoreno duelom Hrvatske i Švicarske 26. marta, a sljedećeg dana snage će odmjeriti Belgija i Portugal.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Posljednjeg dana turnira, odnosno 30. marta na rasporedu su dvije utakmice. Sastat će se Švicarska - Belgija, te Hrvatska - Portugal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi