Zaboravljeni Tom Huddlestone seli u Seriju A?

Traju pregovori oko transfera bivšeg fudbalera Tottenhama

Zaboravljeni Tom Huddlestone seli u Seriju A?

Teme:

Tom Huddlestone poljednju godinu i po brani boje Derby Countyja, ali ga svi ljubitelji fudbala pamte iz dana u Tottenhamu.

Osam godina je Huddlestone nosio dres Tottenhama, a značajan dio tog perioda je bio nezamjenjiv dio ekipe.

Ipak, ovaj stameni zadnji vezni je 2013. godine napustio Tottenham i prešao u Hull City, da bi četiri godine kasnije krenuo put Derby County, kluba iz kojeg je davne 2005. i stigao u redove Spursa.

Sada Sky Sports saopštava da bi Huddlestone prvi put u svojoj karijeri mogao napustiti Otok i potpisati za Udinese.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno su čelnici Udinesea u pregovorima o transferu 32-godišnjeg Huddlestona koji je pod ugovorom sa Derbyjem do narednog ljeta.

Huddlestone je ove sezone upisao 16 nastupa za Derby u Championshipu, a ostaje da se vidi da li će uskoro promijeniti sredinu

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi