Zakarić u Partizanu, Želji 200.000 eura i procenat?

Prema pisanju Telegrafa

Zakarić u Partizanu, Želji 200.000 eura i procenat?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Goran Zakarić navodno je postigao dogovor sa Partizanom, čime bi trebala biti okončana gotovo dvomjesečna transfer saga.

Zakarić se odavno povezuje sa Partizanom, a srbijanski Telegraf piše da je dogovor sada konačno postignut te da će 26-godišnji krilni napadač sa crno-bijelim potpisati trogodišnji ugovor.

Isti izvor tvrdi da će Željezničar na ime obeštećenja inkasirati 200.000 eura plus određeni procenat od njegovog sljedećeg transfera. To je, otprilike, nešto na čemu je klub sa Grbavice i insistirao.

Ako su informacije iz Srbije tačne, Goran Zakarić bi se Partizanu trebao priključiti u toku sutrašnjeg dana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, Goran Zakarić je zbog koketiranja sa Partizanom bez dozvole Željezničara završio pod suspenzijom, pa proteklih sedmica nije trenirao sa prvim timom, već sa juniorima ili individualno.

Zakarić je jučer bio na Bilinom polju, gdje je iz lože posmatrao poraz Željezničara od Čelika rezultatom 1:0.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi