Zakazana press konferencija na kojoj će biti predstavljen novi trener Juventusa?

Navijači naišli na "dokaz"

Zakazana press konferencija na kojoj će biti predstavljen novi trener Juventusa?

Max Allegri sljedeće sezone neće biti na klupi Juventusa, ali njegova zamjena još nije pronađena - ili to barem još nije poznato javnosti.

Navijači Juventusa, međutim, vjeruju da će novi trener Stare dame biti predstavljen medijima i javnosti 14. juna.

Simpatizeri Juventusa su došli do ovakvom zaključka nakon što su primijetili "dokaz" u Juventusovom muzeju, tačnije u prodaji karata za isti.

Dakle, navijači Stare dame još nisu otkrili ko će biti novi trener njihovog kluba, ali vjeruju da znaju za kada je zakazana press konferencija na kojoj će on, ko god bio, biti predstavljen.

Naime, karte za Juventusov muzej i obilazak Allianz stadiona su odjednom povučene iz prodaje za 14. juni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To, prema mišljenju mnogih, znači da se u prosotrijama kluba za taj datum sprema neki važan događaj na kojem će moći prisustovati samo pozvani, a to bi svakako bilo i zvanično predstavljanje novog trenera.

Inače, u vezu sa preuzimanjem klupe Juventusa se dovode Maurizio Sarri, Pep Guardiola, Mauricio Pochettino, Jose Mourinho, Simone Inzaghi...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti