Zaniolo je današnjim potezom navukao sav gnjev navijača i zauvijek sebi zatvorio vrata Rome

Ovo nije trebao raditi

Zaniolo je današnjim potezom navukao sav gnjev navijača i zauvijek sebi zatvorio vrata Rome

Esmer Oštraković

Igrači nekada lični interes stave ispred timskog, a to su najbolje osjetili navijači Rome zbog poteza Zaniola.

Očekivalo se da će na današnjoj utakmici za Romu igrati i Nicolo Zaniolo, za kojeg postoji nekoliko ponuda, te je izvjesno da će promjeniti sredinu.

Navodno je najveći interes za njega pokazao Tottenham, te bi upravo tamo Zaniolo trebao nastaviti svoju fudbalsku karijeru.

O svemu je govorio generalni menadžer Rome, Tiago Pinto.

"Svi u fudbalu znaju da postoje dvije sezone. Jedna je ona kada je market otvoren, a druga kada je zatvoren. Neko će nekada htjeti staviti lični interes ispred timskog. Nažalost, ovo nije prvi put da nam se takva situacija dešava. Svi koji žele pomoći Romi da osvoji tri boda danas su tu. Grupa je uvijek ispred pojedinca", rekao je Pinto.

Jasno je tako Pinto dao do znanja da je Zaniolo tražio da bude izostavljen iz sastava jer želi da napusti ekipu Rome.

"Dešava se to nekada. Stavio je lični interes ispred Rome. Tek 1. februara smo sigurni da svi koji su tu žele dobro za naš klub", rekao je Pinto.

Zaniolo je ovim potezom navukao veliki gnjev navijača svog tima na sebe, ali jasno je da radi sve kako bi otišao iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vremena je malo, a obzirom na to koliko su fanatici Romini navijači bolje bi mu bilo da uspije isofrsirati transfer koji želi.

Ostaje da vidimo šta će se dešavati u posljednjih desetak dana prijelaznog roka, te da li će Zaniolo napustiti Romu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti