Zar ovako izgleda najskuplji golman svijeta? Saigrači su vrištali od muke zbog njega

Kepa nastavio s lošim intervencijama

Zar ovako izgleda najskuplji golman svijeta? Saigrači su vrištali od muke zbog njega

Midhat Šljivak

Kepa Arrizabalaga postao je u ljeto 2018. godine najskuplji golman u historiji.

Chelsea je za njegove usluge izdvojio 80 miliona eura, ali se španski čuvar mreže nije posebno iskazao na Stamford Bridgeu.

Već se uveliko priča o njegovom odlasku. Neće to vjerovatno nikome teško pasti, pa ni saigračima u timu, jer niko nije zadovoljan njegovim nastupima.

Večeras protiv Liverpoola Kepa je primio pet golova. Mogao je Chelsea primiti još poneki gol zbog loših reakcija ovog čuvara mreže, a o svemu dovoljno govori situacija iz sudijskog vremena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon slobodnjaka Liverpoola, lopta je prošetala kroz kazneni prostor, na nekoliko centimetara od Kepe, ali on nije ni pomišljao da je proba uhvatiti.

Saigrači su vrištali: Kepa, Kepa!. On je međutim ostao kao ukopan na liniji i nije se pomakao. Srećom po Chelsea, nisu primili i šesti gol, ali nakon ovog nije nikakvo čudo što se uveliko govori o kupovini novog golmana.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Stotine glasova Kepa, Kepa,Kepa... Mogu misliti kako je teško momku,kako je teško igrati pod takvim pritiskom, normalno je da ce pogrijesiti i pokloniti gol kad je uvijek pod lupom i kritikama, teško je Bremen na ledjima kad te plante 80 m€ eura, a kamoli kad si najskuplji golman svih vremena. Svi öd njeg ocekuju da bude buffon ili casillas. To ga uništi. Dajte malo podrške za momka, prebacite loptu malo na one panjeve iz odbrane koja nije bajna ( prvenstveno mislim na alonsa, Rüdigera i kristensena)
2 9
GuiliDamou
Pametujete a niko ne spominje ovoga s brojem 15 koji se izmice od lopte umjesto da skoci!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi