Zašto Džeko jučer nije trenirao?

Posljednji meč počeo sa klupe

Zašto Džeko jučer nije trenirao?

Admin Čaušević

Edinu Džeki u posljednje vrijeme ne blistaju ruže, kao i cijelom timu Rome. Ipak, bez obzira na loošu igru Vučica je još uvijek u borbi za plasman u Ligu prvaka.

Da bi se ostvario primarni cilj u sezoni Claudio Ranieri će na raspolaganju imati Džeku u najboljem izdanju. Kapiten bh. reprezentacije u posljednje vrijeme ima određenih fizičkih problema pa je posljednji ligaški meč počeo sa klupe.

Tako Džeko jučer uopšte nije trenirao zajedno sa ostatkom ekipe, nakon što je dogovoreno da se odmori pa je jučer bio samo na terapijama.

Roma će u subotu na svom Olimpicu dočekati Udinese i Ranieriev plan je da Džeko na tom meču bude starter zbog čega je iskusnom napadaču i vjerovatno dozvoljeno da "napuni baterije".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, do kraja sezone u Seriji A je ostalo sedam mečeva, a duel sa Udineseom bi za Džeku mogao biti jedan od posljednjih u dresu Rome jer je njegov odlazak iz italijanske prijestolnice sve izvjesniji. Najzainteresovaniji su West Ham i Inter.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi