Zbog poplava stadion Novog Šehera se pretvorio u vaterpolo teren
Foto: FK Novi Šeher

Tužne slike iz okoline Maglaja

Zbog poplava stadion Novog Šehera se pretvorio u vaterpolo teren

S. Grebović

Administratori FK Novi Šeher su na društvenoj mreži Facebook podijelili fotografiju njihovog terena koji je bukvalno pretvoren u vaterpolo teren zbog velike količine kiše koja je napadala u tom kraju.

Zbog obilnih kišnih padavina koje su proteklih dana pogodile našu zemlju uništena su poljoprivredna dobra, poplavljeni putevi i imanja, a pošteđeni nisu ostali ni oni fudbalski tereni koji se nalaze u blizini rijeka.

Upravo takav jedan teren je onaj od FK Novi Šeher, ekipe koja se takmiči u Kantonalnoj ligi ZDK, gdje zauzima posljednju poziciju sa 13 osvojenih bodova.

"Šteta je nesaglediva, ovim putem apelujemo i nadamo se pomoći saveza, kao i naših sportskih prijatelja. Napominjemo da naš kolektiv broji oko stotinu dječaka svih kategorija", napisali su iz kluba u komentaru pomenute fotografije.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi