Zdravko Mamić iz Hercegovine poslao čestitku

Aktivan na društvenim mrežama

Zdravko Mamić iz Hercegovine poslao čestitku

S. Mlaćo
Zdravko Mamić je veoma aktivan na društvenim mrežama.

Najpoznatiji hrvatski bjegunac redovno komunicira sa fanovima, a sada je uputio čestitku povodom ramazanskog Bajrama.

Mamić nije 'štedio' slova i imao je šta poručiti svim muslimanima.

"Dragi prijatelji,

Proteklih mjesec dana bili ste ustrajni i strpljivi u svom postu, odričući se svih ovozemaljskih užitaka, svjesni da ćete biti nagrađeni za svoja odricanja. Iskušenja je sigurno bilo, ali ste snagom svoje volje i vjere uspjeli savladati sve prepreke i dočekati Bajram - vaš najradosniji blagdan. Dočekujete ga punog srca i ispunjene duše jer znate da ste izvršili sve svoje obaveze.

Dragi prijatelji, čestitam vam blagdan Bajram, a kada su blagdani važno je jačati svijest o potrebi međusobnog uvažavanja, poštovanja, razumijevanja i ljubavi. Nemojte zaboraviti blagdansku radost podijeliti sa svojim susjedima, a posebno sa onima koji trebaju vašu pomoć. Tek tada ćete biti sretni i ispunjeni. Jer u životu, ako ste uspjeli izmamiti samo jedan osmijeh, jedan blagoslov, puno ste učinili. To se od vjernika i očekuje. A dobro se može samo dobrim vratiti. Možda nekada treba malo duže čekati, ali, isplati se. Sretan vam Bajram…

Voli vas vaš Zdravko!“, napisao je Mamić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

[facebook]https://www.facebook.com/photo?fbid=553505249464979&set=a.294077442074429[/facebook]

Mamić nakon bijega iz Hrvatske živi u našoj zemlji, tačnije Hercegovini.

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...jel ovo onaj sto je Halilhodzica tjerao da ide u crkvu i psovao mu majku *******u?
0 3
StarmoBregza
Pobjegao si od debilnog hrv pravosuđa ali te 100 ramazana i korizmi neće spasiti od suda gore.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi