Želio ga Sušić, a on srušio Liverpool i dobio pjesmu od Delija

Postao novi ljubimac navijača

Želio ga Sušić, a on srušio Liverpool i dobio pjesmu od Delija

Ekipa Crvene zvezde šokirala je Liverpool u meču 4. kola grupne faze Lige šampiona. Malo ko je očekivao da će crveno-bijeli moći parirati engleskom timu, međutim nakon 90 minuta igre na Marakani rezultat je glasio 2:0 u korist - domaćih.

Tvorac beogradskog čuda je Milan Pavkov. U pitanju je napadač kojeg su gotovo svi otpisali u Crvenoj zvezdi, no sada je sa sva pogotka praktički sam riječio meč i kreirao historijski trijumf.

Morali su brzo da reaguju i navijači Crvene zvezde, pa su svom novom idolu osmislili i pjesmu, tačnije prepjevali su stari svoj hit koji je nekada bio posvećen Mihajlu Pjanoviću.

"Hej, Pavkov, skoči, daj gol glavom", orilo se Marakanom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Interesantno je da je Pavkova ljetos želio angažovati Safet Sušić koji je tada trenirao turski Akhisar, no, eto, ispostavilo se kako je za ovog napadača bolje što je ostao u Beogradu.

Top Komentari

Ibro
Sto je bolje da ne ostao u srbiji? Pa nije srpska liga jaca od Turske
4 8
Gvardiola
Ma skupoća je u Turskoj moj Ibraga, jastaje nego mu bolje u Beogradu
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi