8

Komentari (8)

user1675926959
Nekad smo šamarali igrače i upadali na trening poslije niza poraza Zaustavljali autobis na Bradini i mjenjali trenera u busu.Za rezultat nam je dalo seriju pobjeda i preokret na tabeli i u konačnici titule Za to vrijeme navijači su bili glasniji bar tri puta nego ovi danas .Nema očito kritične mase na Grbavici a i jasno je zašto jer su navijači ustvari sponzori kluba i ovo je upravo njihov produkt.Jadno i žalosno
user1574859714
Ne znam sta je ovim generacijama navijaca. Nekad smo kad Zeljo izgubi prvo mjesto,odigra dvije lose utakmice, igrace cekali ispred stadiona ili zaustavljali autobus. Kritikovali smo. Danas Zeljo 11g nema titule,katastrofalni su i igraci dobiju podrsku. Za sta?? Jesu li zasluzili?Naravno da su jedino zasluzili da igraju pred praznim tribinama. Nema vise kriticke mase jer nekad to i pogura da budu bolji. Svakako je navijanje palo na niske grane.
user1682631652
Jedina svijetla tacka Zelje su navijači, igraci da im vracaju bar 20% gdje bi im bio kraj
StarMoVe
Željo ne tone nite može dok god ima vjerne Navijače. Klub se treba podržavati i bodriti kada mu je najteže A ne samo dolazit na tekme kad mu ide dobro!!
user1659354598
Ma ja vi ih podrzite,umjesto da im ****te mater sto igraju ko picke i sto se vadimo na sudiju vi ih podrzite,evropa sto dalje ,Zeljo tone a vi ih podrzite...fujjjj
papagaj
Nismo mi pitari kretenu jedan
user1582456981
tako je majstore
user1659354598
Ma ****li ti pitari sestru,sta ih treba podrzavati Igmana ne mogu dobiti i treba im aplaudirati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.