Pred Grbavicom ogromne kolone - svi žele biti u četvrtak na stadionu

Velika pomama za ulaznicama

Pred Grbavicom ogromne kolone - svi žele biti u četvrtak na stadionu

Edmir Škorić

Prodaja ulaznica za susret drugog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar i Neftci počela je u nedjelju od 9:30 sati.

FK Željezničar je izbacio Dinamo Minsk i plasirao se u drugo pretkolo, te će Grbavica ponovo biti ispunjena do posljednjeg mjesta.

Plavi će u četvrtak imati ogromnu podršku i nema nikakve sumnje da će sve ulaznice brzo planuti. Ogromna kolona navijača ispred stadiona je zabilježena u jutarnjim satima u nedjelju.

Prodaja ulaznica vrši se danas od 9:30 do 16:30 sati u zvaničnom klupskom šopu i to samo za članove. Također, prodaja ulaznica samo za članove održat će se sutra od 9:30 do 17.30 sati.

U utorak i srijedu u istom terminu prodaja ulaznica za sve, te u četvrtak aod 9:30 do početka utakmice. Naravno, ako ih uopšte tada i bude s obzirom na ogroman interes.

Oglasi

Prilikom prodaje prva dva dana elektronski će se kontrolisati članske kartice. Jedan član može kupiti dvije ulaznice maksimalno, odnosno bit će mu omogućena jedna kupovina sa članskom karticom.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Jug: 7 KM
Sjever: 15 KM
Istok: 20 KM
Zapad A1: 40 KM

Za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar i Neftci PFK neće važiti sezonske ulaznice. Desetogodišnje ulaznice će shodno ugovorima važiti za ovaj susret. Svi posjetioci, uključujući i djecu, morat će imati ulaznicu, a sa ulaznicom može ući isključivo na predviđene ulaze naznačene na ulaznicama.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Željezničar će uz podršku svojih vjernih navijača pokušati da priredi još jednu malu senzaciju i da nastavi svoj evropski put. Nakon Grbavice, slijedi sedam dana kasnije gostovanje u Bakuu, a taj grad po lijepom pamte Manijaci i svi na Grbavici ovog ljeta, nakon što je izbačen Dinamo Minsk nedavnom pobjedom od 2:1.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dragon
Koliko je bilo gledalaca na Kosevu da napunite 2 Grbavice opet bi vas manje bilo
1 9
struja
Navijaci pokazali da moze drugacije i ljepse dekoracijom i pjesmom(pirotehnika aut)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi