44

Komentari (44)

Halilovich
Racunica je jednostavna, sarajevo da dobije ave utakmice sto vise razlike, ionako igraju sa najlosijim klubovima. Pa onda nek borac pobjedjuje koliko hoce, a sigurno nece moci kantati ekipe poput tuzle zrinjskog, slobode, a zelju ako nakantaju njima ide na obraz. 1 gol razlike je izmedju sarajeva i borca a gol razlika odlucuje. Samo posteno sudjenje pa ko bude bolji nek osvoji.
PRESEDAN
Halile,ne gleda se gol razlika,moj halile.
BijeliBrijeg
Ako imali isto bodova Borac je prvak zbog boljeg međusobnog omjera
Plavi orkestar
I pitate se zašto nam je država zadnja rupa na svirali.Sve nekakve teorije zavjere,namještaljke...Pa bolan Željo ni Krupu ni Olimpika nije mogao dobiti a da dobije Borca koji je 5 puta kvalitetnija ekipa i od Krupe i od Olimpika.Željo do kraja prvenstva neće nikoga pobjediti jer trenutno ima najlošiju ekipu u ligi.Hvala Amaru i njegovim pushiqurcima koji nas dovedoše u ovakvo stanje.
PRESEDAN
E moja neznalico,pa taj morž je bio drugi kad se prekinula i drugi na polusezoni,sa ovom ekipom.od govana vam pitu pravio. Hvala što ga otjeraste glupani,nama problem manje.
user540
Samo moja Sloboda da ne pusti Borcu ili Sirokom, mislim da odigraju posteno pa sta bude, a Velezu titula da dodje.
VelikiMislilac
Daj Boze. Oprostit cemo vam 87.god.
Skojevska
Šta imate vi nama opraštati? Pustili ste Gošku utakmicu da Sloboda ispadne iz lige. 1987 g. ja sam bio na utakmici. Navijači Slobode spasili guzice navijačima Veleža, krili ih od milicije. Ja sam, lično, dao jaknu jednom navijaču da prekrije crvenu majicu da ga sakrijem od milicije. Penalii su bili sumnjivi, ali Sloboda bi tim porazom ispala iz lige i nije bilo teorije da puste Vekežu.
_admirr.x
ma vi nama mozete ispusit samo
Chico
Odmah da se zna, bude li sta Sarwjevu trebalo - Sloboda ce uciniti sve da bude suprotno. Posljednje kolo, Sloboda - Borac 0-3
kurjak
@Chico Pa tako će i biti, zar misliš da bi Sloboda donijela bodove iz Bijeljine.
bistrik87
vidjet cemo na zeljo borac, imali taj klub obraza, mi smo u istoj situaciji bod zakinuli zrinjskom kada se zeljo borio sa njima za titulu pred kraj sezone. mada tesko, ciganski su klub postali, dusmani pravi
bistrik87
na ovoj ce utakmici pojedini manijaci navijati za borac, bolest
Chwilla
Kao sto ste vi navijali za zrinjski
Alkkk
*ebo vas zeljo, nece se trudit za nasu titulu ko sto se ni mi nismo trudili za njihovu. I sto bi? Manite me te suplje price da nam neko treba pustat, namjestat kad i dalje imamo dovoljno u svojim rukama tj nogama. Nek igraju kako hoce, boli me K, branimo titulu, ne borimo se za opstanak
BlueBoys
Sta ste bolan vi zakinuli zrinjskom bod? Cak naprotiv zapeli ste protiv nas i dobili, dok je zrinjskom sviran nepostojeci penal u Bjeljini. Da vam je bilo drago jeste, necemo se lagati, bolesni ste vazda bili i ostali i sad se vidi po vasim komentarima na nasim vijestima. Dakle neka Borac nosi bodove s Grbavice.
Ajax11
Zeljo za dobijanje lizenze ,naprotiv što su duzni i bogu i narodu , mora se Vici zahvaliti sa 3 boda na racun Borcu!
BordoBijeli_exyu_sa
Losa situacija...pa Borac ce nabiti gol razliku na zelji
Lavillenie
Zeljo mora pustiti Borcu da pitari ne bi osvojili
BordoBijeli
@Lavillenie Ne morate vi pustati,oni ce svakako vas glat dobiti i bez pustanja
manijacci8787
Ko sto su i vas;)
BordoBijeli
Lavillenie
@BordoBijeli Ko Zelju nije ove godine dobio onda je stvarno los jer gori od nas je tesko biti. Ma samo kazem da ljude ne matretiramo previse pred iduce utakmice, vise se ponasati kao da je prijateljska s nase strane, kad zabiju go ili dva, smiriti igru i to je to. Vise bi volio da Borac osvoji nego vi i ne krijem to, bilo ko, samo ne vi. Pozdrav
Lavillenie
@BordoBijeli A i digli ste hajku oko Borca koji vas je pojeo na Kosevu da se ne lazemo. Vi ste imali los start, pa ste bas odskocili i sada kada ste pali poceli ste da vrsite pritisak na sve zivo ne bi li spasili sto se spasiti moze. I ti i ja smo se prije pola godine smijali u komentarima kad je Borac bio 5-6, a pricali o Evropi i duplim krunama. Za mene Velez igra najbolji fudbal, ali ni njima se nema sta prisrati.
crnehorde
Ja se nadam samo da borac nece nabikati gol razliku na zeljeznicaru …
GuiliDamou
Emire Causevicuuuuuuuu, prodo si se Vici za dvije reklame, razumijem, teska vremena, prezivljavanje...al ne pravi mutavim svoje novinare da pisu gluposti, odavno se zna da je Vico slobodu ostavio u ligi za uzvrat da mu se sloboda naguzi zadnje kolo...
unioni
Pustiti Borac i Velez da nas uzme ostale pokusat bod osakatit
starigrad
Nemate vi šta pustiti. Uzeće vas svakako. Lopatom
Alkkk
Bahahah klub koji nije pobijedio ovog proljeca niti jednom prica o pustanju dva kluba koja su u borbi za titulu
COVID19
Samo se ti tješi da ces pustiti nekoga. Nikako da shvatite da se vi uopste ne pitate. Mentolu
VelikiMislilac
Zapet ce Baka protiv Veleza
Sarbit2019
Sta ce željkan odlucivati ne mogu Vrbanjusu dobiti ko ce njima platiti bilo sta dobice ih Borac regularno bez sudija i placanja.Igraci željkana su BALERINE
Lafac
Te balerine će možda presuditi kome će titula ove godine,ja bih na vašem mjestu preskakao komentarisati na ovaj način,samo takvi debbili s ružnim komentarima kao što si ti tjeraju nas da natjeramo te naše "balerine " da izgube od Borca 0-5!!
Sarbit2019
Sta cete vi odluciti odlucicete vi penis vi nemožete Borca dobiti kad bi vam Sarajevo donjelo u torbi milion maraka premija.Vi da ste mogli pobjediti sada bi se borili za Evropu ,a ne bi cekali da igrate Bajramski turnir.Ne treba nam pobjeda želje i neka vas nakantaju 10 : 0 jer ste BALERINE.Duvajte ga mitomani uskoro se gasite.
E.Car
@Sarbit2019 bolesnik!!! Itekako se pitamo, bolje začepi!!!! Zbog tebe i takvih bolje bi bilo da izgubimo 10:0 ali mi drugačije razmišljamo kenjac!!!!
Sarbit2019
E.Car Vi ste jedan obicni PENIS od ekipe i nema šanse VI da pobjedite NIKOGA do kraja SEZONE,sada ce vas VELEŽ rastaviti na proste faktore,BORAC ce vas ****ti na sred geybavice , a onda ce Zrinjski izvaditi PENIS i popisace se po BALERINAMA i to vam je to slijedece godine idete u prvu Federalnu ligu.Ne možete VI odigrati vise X ,a ne nekoga da dobijete.NISTA SE NE PITATE PENIS EKIPA
MethodMan
Eto vi ste prošle sezone odlučili da vam nije Veleza I Vice kitu bi osvojili
Sarbit2019
starigrad
Informacija 100% provjerena. Vicina ekipa na čelu sa Laletom promjenila pravilnik. Zbog više postignutih golova u gostima, borac je u prednosti u odnosu na nas. Gol razlika se ne računa definitivno. Zato Zrinjski ili možda Sloboda mogu otkinuti bod vicinim lešinama. Nažalost prvenstvo nije više u našim rukama. Sami smo krivi. A ipak nešto mi govori da Zrinjski neće izgubiti protiv Borca.
Sarbit2019
To se primjenjuje u dvokruznom sistemu takmicenja imas izjavu od 18.04 presjednika takmicarske komisije Sport Centar pa pogledaj ako nesto nisu zamutili za vikend.
starigrad
Sarbit brate. Dao dragi BOG da si u pravu. Pojasni malo bolje svoju informaciju. Poz
Sarbit2019
Procitaj izjavu presjednika takmicarske komisije od 18.04 u Sport Centru mada bi situacija trebala biti jasna.Tako je bar u svim EU ligama.Redosljed na tebeli se odredi zbrojem bodova ako je to isto onda se gleda gol razlika ako je i gol razlika ista onda se gkeda u gol razlici ko je postigao vise golova.Ne moze se u trokruznom sistemu primjeniti medzusobni skor jer uvijek jedna ekipa igra II puta u gostima i ne primjenjuje se pravilo duplog gola.UEFA je tu kristalno JASNA i ako se bude mutilo bilo sta UEFA ce to zaustaviti.Na kraju zasto se onda pise i vodi gol razlika citavu ako je ne primjenjujes.Mada je u NS BIH sve moguce.
Fareus1921
Željkane,moj Željkane...
nidjeveze
Ili u prevodu mogu dobro zaraditi na prodaji bodova.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.