35

Komentari (35)

user1676180326
Idemo naprijed teski uslovi za igru,Sloboda ekipa koja je igrala dosta agresivno bez imalo smisla za fudbal da osmisli neku akciju vec samo da izbije nabije udari gurne ako tome dodamo uz duzno postovanje svim igracima koji su igrali da fali Armin Hodzic(mladzi) kao najbolji zadnji vezni i Stila koji kada ne igra nema ko da dijeli lopte dobro je ispalo,namdam se da se ova dvoica vracaju za derbi spremni i da gurnemo mali torpedo u borbu za opstanak!
user1594661629
Dobar vam teren blato zivo toliko o sugavici hijiji
ded
Ali je naš.Brini ti o njanjajvu kad vam Mirvić ode.
user1574859714
Idi u trening centar gledaj borbu za opstanak
nakopitam
Pokradoše vicini pušikurrci Slobodu.
Mustafa
Ja bruke ja sramote i jada od fudbala. Moja nena u dimijama bi bolje igrala od pola "fudbalera" te usmrdjele i bijedne Slobodice
kurjak
@Mustafa Ritmu ti tuki Mustafa.
samac
Navijači Slobode nema te se sta ljutit na sudiju slabo ste odigrali skroz ono je penal. Niste imali sut u go a nadate se nečeme. Proslu su vas pokrali danas ste imali suđenje ok a vasi igrači iz nemoci prave prekrsaje za žute sve na silu hoćete.Volio bi da ostanete u ligi ali teško bogami.
Salt_boy075
Svaki put penal,svaki hebni put penal,svaka utakmica penal,i onak Gigovic smrdo,nek ispadnemo,nije ovo nasa drzava,ocigledno nas karate 30 godina..samo revolt se i nama budi da mrzimk ovu drzavu,svi talo razmisljaju,cemu ovo,eto igrajte vi sa Borcem,Zrinjom i ostalim..
Mustafa
Mrzi ti blento sta hoces tvoja Slboda nema trenera nema uprave nema para nema gaca nema nista gola joj guzica! Sledece godine sa bajnim Jahicem i blentama oko njega igracete derbiji za opstanak u Federalnoj u Banovicima , Lukavcu, Gradaccu, Gracanici...
kurjak
@samac Pusti penal, je si li ti vidio koliko je žutih kartona dao Slobodi.Pogledaj izvještaj sa utakmice Leotar i Igman pa pogledaj koliko je žutih kartona dao Leotaru.Sve se to radi planski.Pa vidi šta su uradili Igmanu sa kartonima.
plemic
mučno, uz pomoć sudaca. ali ipak su bolji od sarajva.
Jel ti to Beus dao 10 maraka, pa da napišeš komentar? Sikter vnago židovska
plemic
Sisaj ga fašisto.
Salt_boy075
Mrzim ovu drzavu da Bog da se raspala,mrzim sve sto je Bosna,pq 30 godina nas hebavaju,kradu nam titule,kup titiule,nemamo 1.cm autoputa,moj Beslagicu sto nisi proglasio autonomiju,gledam kako nas hebu nasi ljudi,hoce da ispadnemo..
Geneve
Miran smrdljivo raspalo krme tuzlansko.
Salt_boy075
Hebi te se svi redom,da Bog da se raspala,sta hocete,vjeruj da cemo se odvojiti od politickog sarajeva
saju701
Neko mora ispasti pa ispadale su i bolje ekipe od Slobode no sikiriki vratite se sljedece sezone.
Mustafa
Medo nije kriva Bosna sto je nasa Sloboda zrela za Federalne! Kriva je nsposobna uprava koja nije nasla kvalifikovanog trenera nego uporno na klupi drzi nesposobnog debila! Kriva je i gradska uprava kao i nase tuzlanske gazde pune para kao Bingo sto ne odrijese kesu ! Uostalom nemoj se sikerti Tuzla ce imati jednog premijerligasa i to je taman. Nadam se da Husicev City nece potonuti kao nasa jadna Slobodica bijednica puna fukara?
Mustafa
Hajvane pazi sta kenjas! ****la te bijedna i nesposobna Sloboda. Nije jriba Bisna nego gradsja uprava Tuzle sto Sloboda bema para pa nema igraca ni trenera a grad nema stadiona nego ima rupu
kurjak
@Mustafa Hajde što si glup,ali što si nepismen.Čuj ?.
AjmanMuj
Čestitke Plavi?⚪️
Nek_komsiji_crkne_krava
Sarajevski klubovi nikad gori otkako se igra Premijer liga BIH. Za Zelju je donekle i razumljivo zbog finansija a Sarajevo sa novcem od sponzora i opet nula.
mitoza
Bez ijedne prave akcije. Igra bez igre. Užas.
Ende
Nije bas ko Gigovic ali u pet deka... smijesan sudija
Adrian
Sta je sudija kriv oca ti, cist penal, Sloboda nije imala suta na gol.
Patrice77
Predivan teren. Ovako ce nam zavrsit i ovi novi. Skupo je uraditi novi teren a jos skuplje odrzavati na godisnjem nivou.
hz_033
Bravo sudija, penal za zelju a ono za slobodu nije. Dok je ocakvih sudija nema od ove lige nista
Adrian
Cist penal za Zelju, Bukvic rusi Santosa bez potrebe, druga situacija kod šuta lopta pogađa prvo u nogu Cocalića pa se odbija u ruku, da je prvo u ruku onda ne ni imo nista reci.
papagaj
Adrian nauci pravila pa prati fudbal
user1676114259
Treba znati pravila hz pa onda komentarisati. Ali kod tebe je mrznja pa onda ne znanje
Adrian
Ko se javlja oko moje.
user1676180326
Sta ti hordas imas komentarisati clanke o Zelji idi gledaj sarajevo u borbi za opstanak
MaxBavarac
Sreca Bog i penal,inace mrka kapa opet.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.