Kreće drugi dio WWin lige, derbi je na Grbavici, a ko će ga suditi?

Trojica sudija u opticaju

Kreće drugi dio WWin lige, derbi je na Grbavici, a ko će ga suditi? · Saznajemo

E. Oštraković

Drugi dio prvenstva u WWin ligi Bosne i Hercegovine biti će nastavljen u petak utakmicom između Sloge iz Doboja i Veleža.

Ipak, sve oči kada je ovo kolo u pitanju uprte su ka Grbavici gdje će sasvim sigurno derbi kola biti odigran između Željezničara i Zrinjskog.

Željezničar je prvi dio sezone odigrao jako loše, dok je Zrinjski bio očekivano jako dobar iako su igrali na tri fronta.

Veoma je ovo važna utakmica za obje ekipe, te se sa nestrpljenjem čeka i delegiranje sudija za ovaj susret koje će biti obavljeno danas.

Kako SportSport saznaje trojica sudija su u opticaju da sude ovaj susret, a radi se o Irfanu Peljti, Erminu Sivcu, te Luki Bilbiji.

Oglasi

Konačna odluka još uvijek nije donesena, ali će i to biti poznato u toku današnjeg dana.

Kada je riječ o ostalim utakmicama, jako zanimljiva trebala bi biti i već spomenuta utakmica između Sloge i Veleža koja će biti odigrana u Modriči.

Obje ekipe imaju svoju računicu za nastavak sezone i oba tima slavila su u svojim utakmicama u okviru Kupa Bosne i Hercegovine.

Zanimljiv će biti i susret na Koševu između Sarajeva i Širokog Brijega, jer obje ekipe žele da na dobar način otvore drugi dio sezone.

Igman će na svom terenu u borbi za opstanak dočekati ekipu GOŠK-a u utakmici koja ima veliku važnost za oba tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje dočekuje Zvijezdu 09 i sigurno je da su favoriti na svom terenu, ali i gosti su napravili mnogo promjena na polusezoni.

Utakmica kojom će biti zatvoreno ovo 19. kolo WWin lige biti će odigrana u Banjaluci, a Borac će na svom terenu dočekati Tuzla City.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bobinho1987
Cuj Peljto navijac Zelje,koliko je puta u Vjecitim derbijima pomogao Torpedu,da ne racunam druge tekme u ligi
0 0
Convict
Peljto navijac zeljane iz Banovica
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi