Zeničani zainteresovani za utakmicu BiH-Finska
Zeničani u redovima, žele sutra da gledaju Džeku, Pjanića i društvo u pokšaju da ostvare pobjedu i učvrste se na prvom mjestu

Redovi pred sutrašnji meč u Zenici

Zeničani zainteresovani za utakmicu BiH-Finska

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u okviru 4.kola Lige nacija grupa B dočekati tim Finske.

Izabranici Ivayla Peteva nalaze se trenutno na prvoj poziciji sa pet bodova iz tri meča. Naredni meč od velikog značaja je za našu selekciju, te bi u slučaju pobijede protiv Finske bili u dobroj situaciji kada je u pitanju prvo mjesto do kraja takmičenja.

Imajući u vidu posljednje mečeve naše selekcije, porastao je i interes za sutrašnju utakmicu, tako da na prodajnom mjestu u Zenici, gdje se prodaju karte, danas smo zatekli 30-tak građana koji u redu čekaju da kupe svoje ulaznice.

Nadamo se da će sutra stadion Bilino polje u Zenici biti dobro ispunjen, te da će naši Zmajevi uz podršku navijača poraziti Finsku i učvrstiti se na prvom mjestu u grupi pred posljednja dva meča protiv Crne Gore i Rumunije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Meč BiH i Finska igra se sutra na stadionu Bilino polje u Zenici od 20:45 sati.

Top Komentari

NEUTRAL
Sta vi pametujete kao da je vas komentar bitan nesto! Idi operite noge i lezite da spavate ! Nijedne vise !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi