Zmajevi trenirali u Zenici, veliki fokus na Fincima
FOTO: NFSBiH

Nakon povratka iz Crne Gore

Zmajevi trenirali u Zenici, veliki fokus na Fincima

H. Zilić

Fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine stigla je u Zenicu nakon utakmice u Podgorici gdje smo u trećem kolu Lige nacija remizirali sa Crnom Gorom rezultatom 1:1.

Odmah po dolasku bačen je fokus na duel četvrtog kola protiv Finske, koji može biti veoma značajan.

U slučaju trijumfa, učvrstili bi se na liderskoj poziciji pred dva septembarska kola i napravili bi veliki korak prema plasmanu u Ligu A naredne sezone Lige nacija.

Kao što je uobičajeno, dan nakon utakmice grupa igrača koja je imala veću minutažu u meču sa Crnom Gorom radila je regeneraciju, dok su ostali trenirali jačim intenzitetom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon tri odigrana kola naša reprezentacija je lider u grupi sa pet bodova, ali i dva osvojena boda na gostujućim terenima.

Prema posljednjim informacijama svi su zdravi u našoj reprezentaciji što svakako ohrabruje selektora Peteva i stručni štab pred meče protiv Finske s kojim će se i zaključiti pakleni junski ritam u Ligi nacija.

Top Komentari

PapaK
Duljevic i Stevanovic protiv Finaca moraju igrati. Molim Boga da Gojak pocne na klupi, da Civic bude na tribini a da Dzeksona ubaci oko 70e minute. Od prve minute Prevljak.
2 0
struja
Cemu okupljanje? Pustite da se odmore i utorak jedan sat najmanje doci ....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi