8

Komentari (8)

Prazina
On sa BiH ima manje nego Angelina Jolie. Jedino ga lična karta ponekad podsjeti na mjesto rođenja. Nikad igrao, nikad se školovao, nikad ništa u BiH. Srećom, jer da je drugo sad bi igrao u Mladosti DK i poneki bošnjo bi negodovao da zauzima nekom drugom bošnji koji je bolji od tog Hrvata mjesto u timu.
HamoizNjemacke
A da ponekog i drugog bošnju povučeš dole al sa obje ruke
samir49
pero98
Dobro došao Ante u najdraži dres. Zaslužio si poziv. Sretno.
Uranija
Perice kao Švicarci ste, samo uvozite igrače...
pero98
Šta ti pričaš, jeste imali priliku ga zvat? Jeste, i je li ga Prosinečki zvao npr? Nije. Zašto ga nije zvao? Šta se onda javljaš da smo kao Švicarci kad vi niste ni čuli za Budimira do poziva u Hrvatsku.
user1583752673
Koga briga za njega i sto je on zaigrao za Hrvatsku!
Penderinos
Nije budala da igra za BiH, ovako ima priliku igrati velika takmičenja prije svega Euro 2020, a usto dosta su jača reprezentacija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti