11

Komentari (11)

Ss.ba
Iskusan je strucnjak i Kemo Hafizovic. Pa mu je domet Čelik onda kada treba osigurat opstanak u ligi. Ne ulazim u to kakav je i kakav ce biti novi selektor. Ali zato rezultati sa reprezentacijom Samiri bas daju vjetar u ledja da napusti selektoraku poziciju. Dodvijenja i prijatno. Ja bi vise volio da su placali selektore 2 mil godisnje koji ce napravit rezultat,odvest djevojke na neko prvenstvo nego sto je Samira djaba radila. I to je uspjeh,patriotski samo ;)
Alenizmostara
Zakonom zabraniti ženski fudbal. Pa to je živa tragedija !
Brazuka
Sta hoce ona da ko baka budu selektorica? Smiješno a pitajte sta protivnice kazu za njene psovke . Ideš u reoku ako ćeš u sfk. Nek se lize sad ima vazdan
Drakula
Srcem HAHAGAAHAHAHAHAGAHAHAGA
pjanke.sa
Gov no Vicino eto ko.
Ss.ba
Zasto? A cije je "****o" bila Samira pa je drzali kao inventar u savezu? Rezultati nula bodova,vodila se onom "vazno je ucestvoti".
pjanke.sa
Rezultati nula bodova? Daj djeco ostavite se piskaranja i procitajte prije nego sto napisete.
rabodimis
@Ss.ba Braca ako ne znas sta je Samira uradila za zenski fudbal u BiH-a pametnije ti je da presutis.. E cuj rezultati nula bodova.. XD Ima zena trofeja, uspjeha, nakih Uefa zvjezdica.. Fol ti imas da joj prigovoris nesto na tu temu ? XD Uopste nije problem to sto je smijenjena, ali na onakav nacin, sramota brate.. Trebal dodat u tu sramotu i ovog anonimusa ? Ko normalan mijenja provjerenog strucnjaka za "macka u vreci" i to hitno ? XD
pjanke.sa
Ma pusti brare budalu, vidis da nije dobar.
Ss.ba
Bracaloni. Koji to rezultat ima sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine? Jel ovdje izbor selektora ili je izbor trenera SFK? Ja koliko se sjecam da ona nije smjenja na mjestu trenera SFK. Ali zato jeste zasluzeno smjenjena sa mjesta selktora. Gdje od rezultata ima jednu potitivnu nulo. O kakvim trofejima sa reprezentacijom govoris? A ti pjanke,sljedeci put dobro razmisli kad nekog nazoves djetetom. Tom dijetetu na koje sumnjas,ja komotno dedo mogu biti. **** li te deda. Ti ces meni balo govorit djeco. Ja znam sta sam napisao. Njeni rezultati sa reprezentacijom su ravni nuli. A to sto je odvela klub u ligu prvaka,to je vec drugi par cipela.
pjanke.sa
A nisi neko dijete? Onda jos gore da ovakve gluposti lupa neko odrastao. Idi gledaj dnevnik ba pusti se uspjesnih ljudi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.