Žestoka kazna za Ibričića

Sigurno se nije ovome nadao

Žestoka kazna za Ibričića

S. Mlaćo

Prije par dana nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić potpisao je novi ugovor sa NK Domžale do čak 2024. godine.

Ibričić je nedavno srušio i Olimpiju pogotkom sa 11 metara, a zatim je u 79. minuti dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Sada mu je izrečena kazna i to od čak četiri utakmice, što je svakako iznenađenje.

Navodeno je da je Ibričić nesportski se ponašao, te prijetio sudiji.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

“Oduševljen sam što sam produžio saradnju. Potpisao sam jedan od svojih najdražih i najdužih ugovora u karijeri i zadovoljstvo je i čast da mi klub pruži takvu priliku. Činjenica je da ću ovdje ostati i nakon završetka igračke karijere”, kazao je Ibričić nakon edavnog produženja ugovora, ali sada ga je dočekala vijest koja mu se sigurno neće nimalo dopasti.

Promo

Top Komentari

zvjezdan10
kakav car , sa 34 godine dobije ugovor na 5 god
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi