Zidane: Obzirom da smo Real, možemo okrenuti 0:2

Zidane se ne predaje

Zidane: Obzirom da smo Real, možemo okrenuti 0:2

Edmir Škorić

Trener Real Madrida Zinedine Zidane vjeruje da njegov klub može da izbori polufinale unatoč večerašnjem porazu.

Real Madrid je izgubio s 2:0 u Wolfsburgu i u teškoj je poziciji, ali Zidane se, jasno, ne predaje.

"Jedino što možemo je da ostanemo mirni. Teško nam je, poraz uvijek boli. No, znamo da imamo šansu da promijenimo stvari. Budući da smo Real, znamo da možemo ovo okrenuti uz podršku naših navijača", rekao je Zidane, dodavši:

"Želim ponovo pogledati utakmicu i dobro analizirait stvari. Igrali smo dobro u posjednje vrijeme, no ovom utakmicom ne možemo da budemo zadovoljni. Možda smo platili ceh za pobjedu u El Clasicu. Sad nas čeka Eibar, moramo se okrenuti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Niko, uključujući i mene, ovo nije očekivao. Zaista bolan poraz, ali ponosan sam na svoje igrače", zaključio je Zidane. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi