Zidane odabrao sastav za današnji meč i očekivano uveo velike promjene

Vraćaju se brojni u prvi tim

Zidane odabrao sastav za današnji meč i očekivano uveo velike promjene

E. Škorić

Za sat vremena, od 16:15 sati, Real Madrid dočekuje ekipu Celte u 28. kolu španske La Lige.

Bit će to prilika da Zinedine Zidane ponovo debituje na klupi Reala, a vidjet ćemo hoće li njegov povratak biti sretan Kraljevima, kojima je nakon svega itekako neophodna pobjeda.

Kako se i očekivalo, Zidane je uveo promjene u odnosu na sastav koji je koristio Santiago Solari, a prva je na golu - Courtois je na klupi, Keylor Navas se vratio.

U odbrai su Ramos i Varane, Marcelo je opet starter, desno Odriozola, u veznom redu Kroos, Modrić, Isco, tu su još Asensio, Bale i Benzema. Dakle, jasno je da je Zidane vratio igrače poput Navasa, Marcela, Isca i Balea u startnu postavu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

mirza555
jebo ti Navas Familijuuu
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi