Zidane poručio mladoj zvijezdi: "Ne ideš nigdje"

Odbacio glasine o transferu

Zidane poručio mladoj zvijezdi: "Ne ideš nigdje"

Trener Real Madrida Zinedine Zidane odbacio je glasine da bi Vinicius Junior mogao napustiti Santiago Bernabeu.

Kraljevski klub je Viniciusa doveo u ljeto 2018. godine za 45 miliona eura, no kako ove sezone i nije mnogo igrao, mediji u Španiji nagovještavali su da bi mogao promijeniti sredinu.

Takvi napisi su, naravno, došli i do samog Zidanea koji je na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Alvesa poručio da nema namjeru prodavati Viniciusa i da je na mladom fudbaleru da sačeka svoju priliku.

"Vinicius? Neće napustiti klub u januaru. Da, istina je da nije mnogo igrao, velika je konkurencija, ali igrat će. Dobro radi i njegovo vrijeme bi moglo uskoro doći", poručio je Zidane.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako trenutno prednost imaju Hazard i Rodrygo, ove sezone je Vinicus nastupio osam utakmica u Primeri, od čega je tek četiri počeo od prve minute. U strijelce se jednom upisao.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Udarile mu slava i pare u glavu, bice gori od Neymara u svemu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi