Zidane razočarao Hazarda odlukom pred meč protiv Getafea

Nije u konkurenciji za utakmicu

Zidane razočarao Hazarda odlukom pred meč protiv Getafea

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sutra igraju na svom terenu protiv Getafea utakmicu 33. kola španske La Lige.

U slučaju pobjede kraljevski klub će doći korak bliže osvajanju titule prvaka jer je Barcelona sinoć ponovo kiksala. Zinedine Zidane je danas objavio spisak igrača na koje će sutra računati, te je iznenadio navijače.

Naime, na listi pozvanih igrača za sutrašnji meč nije se našao Eden Hazard. Belgijanac se nedavno oporavio od teške povrede i vratio se u tim, ali sada je ponovo odustan.

No, Zidan je poručio da Hazard nije povrijeđen već da je jednostavno odlučio da ga odmori. On ne želi da forsira Belgijanca jer je jasno da Realu dobro ide u posljednje vrijeme i bez njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, Marca piše da Hazard nije baš zadovoljan ovakvom odlukom jer je očekivao da će igrati od prve minute. Belgijanac želi da se vrati u formu i konačno opravda činjenicu da je stigao na Bernabeu kao veliko pojačanje.

Ipak, kako stvari stoje sve je izglednije da će za Hazarda ovo biti sezona za zaborav i sigurno je da nije baš očekivao da će mu prva godina u Realu biti tako teška.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi