Petorica igrača Reala stali na crtu Zidaneu i od tada je sve drugačije

Marca objavila detalje

Petorica igrača Reala stali na crtu Zidaneu i od tada je sve drugačije

Admin Čaušević

Rijetke su sitaucije kada trener nekog tima odluči da izađe u susret svojim igračima i ispoštuje njihove zahtjeve. Upravo to se desilo u Real Madridu. 

Marca je objavila detalje sastanka kada su se petorica igrača Reala stala na crtu Zinedineu Zidaneu i pobunili se zbog nekih njegovih odluka.

Neposredne pred utakmicu protiv Seville 5. decembra kada je Los Blancose drmala ozbiljna kriza te je Zidane bio pred velikim pritiskom starosjedioci iz svlačionice su ga pozvali na razgovor.

Sergio Ramos, Luka Modrić, Karim Benzema, Casemiro i Toni Kroos su na razgovoru Zidaneu jasno poručili da napravi kompaktanu i čvrstu postavu sa što manje rotacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njima se na pojedinim mečevima nije svidio Zidaneov izbor igrač pa su zatražili da ubuduće bira pažljivije i drugačije.

Nakon toga Real je progirao, a Zidane uglavnom igra s istom ekipom uz jednu ili dvije izmjene i to po potrebi. Nakon toga Kraljevi su prošli Ligu prvaka s prvog mjesta u grupi, a dobili su i Atletico u gradskom derbiju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Hahahaha... I jednu produženu sa mlijekom i čašu vode.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi